Followers

Saturday, January 15, 2011

AQu,Cik Ros n Sushi King


My first entry in 2011...
First of all i would like 2 wish 'HAPPY NEW YEAR' 2 all of u dats know me well.
in my first entry dis year,I would like 2 talk bout my Sem 2 life at KMM.It is quite better
than Sem 1 coz i feel more comfortable 2 stay there compare from before.
Stop 'speakang' coz i smell budu around me..hahahahaha..X)
Dis semester break merupakan cuti pertama Aqu spanjang 2bulan lebih Aqu berada kat KMM tanpa pulang2 ke kelantan.Akhirnye Aqu dpat mencium bau bantal busuk yang telah lame Aqu tnggalkan..X)

Oh bantal busuk,tiada siapa yg dapat mengantikan mu..X).Hari ini Aqu agak kebosanan kerana belum dpat mensearch aktiviti y sesuai tok dilakukan.Nak kuar shopping,poket kosong nk kuar date...??????ehem3 jauh..So wat can i do..tnape berfikir panjang Aqu memaksa jari Aqu y berpenyakit 'M' (malas) ini untuk mengupdate blog u agak usang ini...one entery 4 a yaer..
Agak dasyat but ape nak buat penyakit M xdapat diubati.Suma pakar2 kat Malaysia ni blom jumpa ag penawar yang dpat menyembuhkan penyakit M kat Malaysia ni.Lau ada la penawar 2,Aqu la owang pertama yang akan beratur dpan hospital tok beli,,Hahahaha..(X__X)

Opppsssssss...2 baru intro au,ni baru btol nak cter.Today i would like2 talk bout Manusia y bernama KHAIRUL ANAM.D person dat i love 2 meet every times i wanna back 2 Kelantan..
hu3..Seperti cuti2 sblom ni,Aqu akan pastikan Aqu kan ke Key ell terlebih dahulu sblom balik Ke rumah ku syurga ku.hehehehe..
Kali ni,Aqu tak berdua2an dgn Anam coz Aqu ditemani CIK ROS KECIK tersyg..X)
first,sampai je key ell..Aqu dan Cik ROS tros ke Midvalley tok mengisi perot kami y kebuluran sejak pg kerana stress jwb soklan Chemistry y sngat snang shinggakan Aqu ase mau guling2 dalam dewan peksa.Destinasi makan kami of course la SUSHI KING..Makanan kegemaran cik Ros dunia akhirat..


Bajet2 kami orang JEPUN la, padahal macam anak paria tepi jalan..X)


Kami makan macam owang gila,sampai xingat dunia.Tmbah2 bila waiter 2 datang n cakap..
"Miss dis time is Happy Hour,u can eat Sushi with 20% off ".So tnpa berfikir panjang kami mengambil seberapa bnyak y kami nak...

Ingatkan sotong openye sosej..Kami ditipu,tapi xpe coz ianya chumell seperti orang y menelannye..



Setelah mnhabiskan mase hmpir satu jam kat c2,tibalah waktu y paling kami xsuke skali..
pergi Kauter tok bayar bill.Mkan bapak bnyak,mau bis 50 hinggit nie..
Hu3,sangkaan kami tepat sekali RM45.70...Perrrhhhhh bapak mahal.Dua owang makan smpai
RM50..P owang2 tua slalu ckap,bila kte da uat jgn menyesal n Aqu n cik Ros lgsung x menyesal coz kami mmg menyintai SuShi King teramat sgt.So,lpas 2 kami pown bla la dari c2 tok bershopping plak...But 4 those y nak tau cter shopping kteowang..PLEASE wait 4 d next entry coz tngan Aqu da mula kne serang pnyakit M..ha3...
so see u on d next entry..Tatattatattatat.....

3 comments:

chikkk said...

TAK AJAK PUN CHIK..HEE~
KAT MANA NI YANK?

cik alin said...

choii!!!..
g jejalan sorang2..penat bg masej...
ciss!

leez Avira said...

cik..
ja nop ajop doh..
p xiangat..

alin..
xpasan la syg..