Followers

Wednesday, January 19, 2011

Rojak story,,,


Malam ini Aqu mau berjiwang..
kerana Hati berada dlm kefrustan..
Describing bout my love one,of course people around me know him well..
my beloved Khairul Anam always in my mind..
K.A nothing can make me go far from him..
he is d one dat makes me smile,laugh wif his crazy joke..
No Man can replace his place in my heart except my lovely daddy..
When d liquid of his love spread throughout my whole blood vessel nothing can stop it..
hahaha..X)..

Its sound crazy right..
jiwang karat la plak,pe ag nk cter eks..
Hari ini dengan gumbiranye Aqu telah menanbah lipatan lemak kat badan Aqu..
xde kaitan pown dgn entry nie..
p hantam je la..
malam ni Aqu mkn dengan byknye kerana my lovely mummy ajak kteowang satu family dinner kat luar..
ianyasgt seronok shingga aqu terase mau guling2..
Di smping 2,Aqu dpat mencuci mate dgn aksi raba meraba dak pmpuan n laki kat kedai makan..
sungguh xde maruah,Nme je anak melayu..
p cm setan je..
lau ye pown xde tmpat tersorok ckit kew..
dpan kdy mkn pown jadi ke???
Sgt gila..T__T

3 comments:

Anonymous said...

jiwg beb

Anonymous said...

jiwg beb

afif k said...

(Bila owang bli phone baru Aqu nk phone baru n ble owang da DSLR Aqu pown nk satu...) sgt2 setuju ngan statement ni sbb aku pun begitu. haha, bukan dengki or nk action sbnarnya. Tp desakan hidup di zaman skrg kn? Kite perlu semua ni. barang kehendak menjadi satu keperluan di zaman millenium ni. hmmm,masing2 punya inisiatif sendiri utk memenuhi tuntutan ini. any other idea over there? :)