Followers

Saturday, May 28, 2011

♥♥Kisah Kami♥♥


When you are looking for that photo above,of course you olls will think that we are couple.But actually we are not couple but just friend bak kata orang teman tapi mesra.Almost 5 year we are friend and i'm very sure we are close friend sebab bila aku ada masalah besar orang yang pertama aku cari adalah dia walaupun kadang-kadang dia yang membawa masalah tersebut.Aku lebih selesa bersama dia kerana bagi aku dia adalah seorang kawan yang faham aku berbanding kawan-kawan perempuan aku.But lately,kita orang dah lost contact.Almost 1 month dia tak contact aku,but its ok coz i know that die ada benda yang lagi penting berbanding layan kerenah aku yang macam kanank-kanak ribena nie.
Actually aku tau dia dah ada someone special,but i can't stop to love him.But know,i'm trying to accept the truth and sedikit sebanyak bila kita orang tak teks each other,aku akan lebih sedar bahawa die adalah milik orang.Sedikit sebanyak perasaan kecewa ada tapi we must accept the pain because he not born to be together with me.Terasa agak jiwang ye disitu tapi apakah daya thats the truth,memang aku sayang dia.
Let hurrying to my respective memory bank to withdraw so moment when i started to kenal belia.Nama beliau adalah Mohd ........... Bin Jamalludin,i/c number tak sempat nak siasat.He is nice person and always try cheer me up if saya dalam kesedihan.Dia boleh diistiharkan sebagai my best friend bagi ketegori lelaki yang aku ada.Start kita kenal agak lucu kerana sebab suara ja aku boleh suka nak kawan dengan dia.Tapi bila nak dipikir balik biasalah kanak-kanak baru nak membesar suara pun jadi hal.Start daripada situ kita pon jadi kawan baiklah sampai sekarang.Actually dulu kita pernah lah try tok berkapel tapi benda tu tak jalan pun cause sebenarnya kita ditakdirkan untuk berkawan.so,itulah sedikit sebanyak yang dapat beta ceritakan untuk hari ini.Apa-apa pun,We are best friend forever.To u olls yang salah sangka tu,please accept tne truth ok and for ............... jika anda terbaca blog ini,saya bukan nak kutuk anda,tapi puji anda.:)
So,see u olls for the next entry ok.Nak cari topic dulu.Adios

1 comment:

Fatin Nasrina said...

wooahhh ! kerul pon femes bha..hehe.. :)