Followers

Monday, May 30, 2011

♥My Bff Part 1♥

Actually i have so many issue to be published in this blog but i decided to talk about my bff first.
To all of you that love to stalk my blog,i have so many bff dan tidak terkira bilangan mereka terutama sekali di Sekolah Menengah Kamil dan juga tempat yang piling saya suka cakap macam celaka iaitu Kolej Matrikulasi Melaka (sekarang tidak lagi).Antara bff saya yang terdapat di Sekolah Menengah Kamil dan still be my friend until now are~~~~



♥sarah nasiruddin♥

This is Sarah Nasiruddin and i love to call her sara.Chumell right,tapi aku lagi chumell.Oh tidak,statement perasan segala bagai di situ.Sara ni,tengok aje brutal macam tu tapi dalam hati ada taman.Wah!!,taman apakah itu,tanya sahaja kawan-kawan beliau di KPM kerana minah ni digelar kuat chengeng salah satu perkataan yang dipetik daripada perkataan suku sakat hendon yang bersaudara dengan Ashraf Sinclair.Dengar dek Ashraf,mati kene pancung lah aku.Sara ni suka bawak aku jalan-jalan and if saya dalam kebosanan berada dirumah beliau la yang akan menjadi penyelamat ala-ala power rengers gitu.Antara tempat yang kami suka pergi ialah Food Village restaurant yang terletak di Pengkalan Chepa,kat situ kami akan melantak sepuas hati sehinggalah tak boleh nak drive balik.Another place yang kami suka lepak ialah Midvalley dan boleh juga digelar sebagai port berak kami kerana kami telah berjaya berjaya menghafal semua kedai yang berada di dalam Midvalley.Dasyat tak,mesti korang jeles kan.Last but not least,satu lagi benda yang make me interest mengenai Cik Sara ini ialah belia sangat mengilai Super Junior ala mamat-mamat korea yang melompat terkinja-kinja kat bukit jalil bulan 3 hari tu.Lau sebut aje Super Junior,serawak pun sanggup pergi tau.Ishhhhh,dasyat sungguh tapi apakan daya itu adalah minat setiap orang,nobody can stop it.That's all about Sara and we move to the next my Bff.

Oyeah,my next bff is Fatin Nasrina.

♥fatin nasrina♥

This is Fatin Nasrina my next bff.I love to call her Atin and kadang-kadang orang panggil beliau 'Chubby' kerana beliau tersangatlah comel.The thing that i love about Atin is dia sentiasa membantu saya dalam apa jua masalah yang saya dan kita orang suka balik KL sama-sama cause dia juga belajar di salah sebuah Universiti di Melaka.Benda yang paling gila pernah kita orang buat sama-sama ialah makan Sate 20 hengget.That's sound gila right,makan sampai nak termuntah dan orang kat gerai tu pandang kita orang mcm anak gajah kelaparan.Siap kita orang berjanji tak nak makan sate sebulan.Gilak.Port yang kita suka lepak ialah the same place as sara Midvalley.Ahakssssss!!that's my favourite place actually.

Actually ada ramai lagi bff saya masa sekolah dulu tapi tak larat la kan nak cerita pasal semua sekali,sampai esok pagi pun xkan habis.So,untuk tidak mengecilkan hati mereka di sini saya NULIZA BINTI MOHD AZAM akan menyelitkan gambar mereka yang tersangatlah comel.


♥inayah zaki♥


♥ain ashari♥


♥hawani zolkiefle♥


♥HAzwani zahari♥


Untuk hazwani zahari ni saya ada post khas untuk di published mengenai beliau especially about gayanya yang tidak terlawan.Wait ya to all the stalker :) and to all matriculation bff,saya juga mempunyai pos khas untuk anda ok.For the last,kepada kawan-kawan yang tidak di sebut disini anda juga adalah kawan saya yang saya sayang ketat-ketat:)

2 comments:

Fatin Nasrina said...

aww..sweet nye..i heart u laa ja..<3 <3 <3 !

sarah's suju house said...

haha ! ape ?? ko pggl ak ??
cengeng ?? kurang asam !! haha ~ pape p0m...swettt !! i like...<3 <3 !!