Followers

Saturday, June 18, 2011

Falling in Love

Hai guys..What are you doing ha???stalk my blog as usual???Today i would like to share somethings with uoll.Actually i'm falling in love!!!wow,sounds great ha???Tadaaaa,siapakah the unlucky man,tapi tak boleh la bagitau korang nama diananti dia tahu aku suka dia sangat-2.Tapi diam lagi bagus dari show off an???nanti tak pasal-2 beliau reject saya.Almaklum la,saya an tak comel,da la montel sapa la nak an???Nasib baik la cute tu masih ada,lau tak memang tak lalu la orang nak pandang.For your information,aku sedar aku start suka mamat ni bila aku mula stalk gambar-2 dia dekat facebook cause for me,dia tersangatlah comel :) and kemuncak aku mula suka dia gila-2 bila dia da start like status aku,comment status aku.Waaaa,blushing mak you,bila dia da pandai komen-2 status ma,dub..dab..dub..dab..jantung ni bila main komen ngan dia.Tapi benda ni baru je lagi,aku kenal mamat ni pun belum sampai sebulan lagi,jumpa pun tak pernah :(



Then,sekarang bila aku rasa memang aku dah bebenor suka dia,aku challenge diri aku untuk berdiet bagi memastikan dia tak geli tengok aku yang ghemok ini.My 100 days mission bermula 3 hari yang lepas include today.So,aku ada 97 hari lagi untuk berdiet and pastikan aku kurus keding bila aku jumpa die kelak.

Uolls nak tau tak,bukan tu je mission bodoh aku,selain tu selepas tamat 100 days tu aku bagitau kawan aku yang aku soh dia cakap kat mamat tu aku suke die sangat2.Bodoh x???LEEZ AVIRA ko memang bangang la!!!!ape ke jadahnye ko nak diet-2 and pegi mengaku kat mamat tu ko suka die.Buatnye dia dah ada awek masa tu,tak ke masuk bawah katil gigit jari je aku.Arghhhhhh!!!!!!peduli apa aku ape orang nak kata,dah memang aku suka dia,so perlulah berkorban.Mesti korang cakap aku perasaan an???suka kat orang yang belom tentu suka kat
aku,tapi aku pun tak boleh nak tepis dah mende ni yang MEMANG AKU SUKA DIA SANGAT-2.Gilak tak aku????so,lau petang-2 korang nampak aku skipping ke,jogging ke,korang buat tak tau suda cause aku nak kejar mission 100 days aku tu lerr,dalam masa 100 hari ni gak la aku berhenti makan nasik..Waaaaa,terpaksa berkorban dorh,untuk jadi gojes.

Mau jadi gojes like HANA TAJIMA,baru la mamat tu tergamam nanti :D

Omaigod,kerje vavi apa la aku buat ni,tapi tak pe demi mengerjar mamat tu,lautan api sanggup aku redah.Ececececece,ayat tak boleh blah,lautan api konon sungai pun belum tentu lepas dorh.Kan tak pasal-2 belum sempat dapat mamat tu,aku dah kene ngap dengan buaya.That's all for entry kali ini,aku tak banyak citor pun sebenarnye,cuma nak suruh korang suma tahu,aku dah gila,gila bayang.Kepada mamat tu,lau anda baca mesti anda tahu itu anda,so jangan baca kasi peluang saya habiskan misi 100 hari saya dulu okeyh :).Pesanan untuk sape yang suka stalk aku,maaf pasal cinta lagi.Tunggu eks,nanti saya gila fashion saya update pasal fashion :)Bye!!!

5 comments:

MSDIHOT said...

cinta sakan nie. wei kalau kurus sbb nk bercinta dgn die nie susah sikit. tp cepat arr. sbb kalau betul ko gigit jari, nnt ko bantai mkn satu hal lak. azam lain! ahahaha

sarah's suju house said...

i know who !!!
haha ~
godluck dear !!!
pape p0m i'll supp0rt u...
syg kamo...<3 !!

Fatin Nasrina said...

emm..i think i know who dis guy~ wink2.....

inay azaki said...

syiapa jejaka hangat 2??? *w0ndering

Anonymous said...

Hello this members
pkv gkv vergleich : test private krankenversicherung
[url=http://pkv-private-krankenversicherung-vergleich.info/pkv-private-krankenversicherung-beamte.html]beamte beihilfe[/url]

wechsel in die private krankenversicherung

Sina