Followers

Tuesday, June 7, 2011

Kami Suka Makan

Evening everyone,today my location is my Nenda's house.I'm wrote this entry for today dalam keadaan tenang tanpa sebarang ganguan dan kedengaran bunyi burung berkicau.Ecececece..feeling la plak.Actually entry untuk kali ini telah diperam selama 3hari seperti ikan perkasam dan tujuan ianya dipublished adalah atas sebab ingin berkongsi detik saya merayap for the whole day and the location is TESCO,aku pergi merayap ke KotaBharu bersama Bff saya yang tercinta iaitu Atin. Kita orang pergi pun sebab saya yang tersangatlah mengidam segala bagai untuk makan Kenny Rogers Roasters yang dah hampir 3bulan tidak dilantak semenjak daripada pulang daripada matrik.So,semalam tercapailah hajat gila saya tu.So,lets we tengok gambar yang berjaya kita orang ambik sampai abang tesco yang shenggal tu menyebok nak join>>(pada abang tesco,maaf gamabar anda tidak menjadi idaman camera untuk dicaptured)

Gambar muka yang kekenyangan.Bak kata orang'kenyang perut sukalah hati'


Gambar Candid atin sedang menikmati buah orange beliau
Credit to me kerana berjaya mengcaptured gambar ini


Menyorokkan muka yang tersangatlah cute behind my new ugly phone


Both of us look like a twin when we are together sesuai dengan moto>>
"kami tidak cantik tapi cute itu ada"


Muka yang overdos makan adalah seperti di atas


For atin,trademark untuk gambar ini adalah
'Saya suka makan,tengok badan la'

Hidangan yang menjadi pilihan kami for breakfast di Kenny Rogers Roasters pada kali ini adalah Kenny's meals 1/4 Quarter chicken where saya memilih untuk makan black pepper chicken and atin memilih Smoked BBQ tidak lupa garlic bread.All the meals tersangatlah sedap sehingga terasa ingin menjilat ibu kaki especially muffin KR yang tersangatlah sedap daripda muffin-2 yang ada kat dunia nie.Credit to KR kerana berjaya menghasilkan muffin yang enak sehingga berjaya mengalahkan kek ROHANA kek (agagagaga,lau dengar dek Kak na,mmg comfirm kene halau la).Kalau korang ada masa kita orang makan.Maria Sabri pun angkat bendera putih tau tnda mengaku kalah cause kami makan lagi hebat dari beliau.For tv3,ambiklah kami sebagai pengacara Jalan-jalan Cari makan dan saya pasti lepas nie,satu MALAYSIA tengok Jalan-jalan cari makan.Tak miss punye arrrrr.

Selepas selesai makan,tibalah masa nak membayar time ni la tangan mula mengigil,badan terasa seram sejuk.Masa melantank tadi,tak ingat dunia rasa macam dunia ini ana yang punye,bila time nak bayar mula lah rasa taks edap badan.Tapi nasib menyebelahi kami,all the meals takde la mahal sangat sehingga kami tak mampu nak bayar sampai kene cuci pinggan kat situ.But pape pun,its the best Hari Merayap that i had.That's all entry for today,see ya on the next entry.For those yang ada topic,share-2 la kat FB.


1 comment:

Fatin Nasrina said...

muke kami b'dua je laa kalo bab2 mkn nie..bdw credit 2 ja 4 dis nice entry !!! <3