Followers

Sunday, June 12, 2011

MUMMY

Tonight,this new entry is about my beloved mummy that u olls know her well.Nama ibunda saya ialah Rohana Binti Muda,i/c no. 601110-03-****.Number kat belakang tu perlu dirahsiakan kerana kang tak pasal-2 minah indon katluar sana teringgin nak uat I/c untuk dorang pulak.So,lets i'm showing my Mummy's photo to u olls yang masih blur tentang kewujudan ibunda saya yang tercinta..

Yea,this is my lovely Mummy,chantek kan???
Tengok la anak dia sapa :)

Lets i'm telling you a little bit thing about my mother.Mak saya ini adalah anak ke-2 dari 5 orang adik-beradik and yang special nye,she's the only girl in her family except my nenda la.So,ape yang saya nak cerita hari ni ialah "When you are starving like hell,the only person that can make you kenyang like ikan buntal is only your mother"Are you agree with me??? of course you need to agree about what im saying here because without mother,we cannot live long in this world kerana makanan perama yang masuk dalam mulut kita adalah susu ibunda kita.Cuba korang fikir balik,ada ke baby yang baru lahir teros pegi kandang lembu and hisap susu lembu.Tak ade kan???so,trying to love your mother as you love yourself and also make she'll proud to have a little angle like you.

Credit to me kerana berjaya mengcapture gambar ini
Location : KLCC

So,apa yang aku nak cerita kat sini ialah aku dah jadi anak derhaka selama seminggu cause aku merajuk ngan mak aku and lari pergi rumah nenda aku.Of course,i know i'm crazy right??? But what can i do terasa hati punya pasal sampai tak tahu dosa pahala.Tapi nak citer kat korang betapa besarnya kasih sayang ibu,at last dia yang tegur aku dulu and saya telah berjaya memohon ampun dari beliau kerana ego aku yang like hell itu.So,pesanan aku kepada stalker,kalau mama suruh buat ape-2,jgn tarik moncong kerana "syurga itu di telapak kaki ibu"
That's all entry untuk kali ini kerana aku dah ngantuk tahap gaban dah nie.Pesanan dari saya untuk korang,jangan tiru cara aku tu,nanti nak buat kerja pun xsenang.Wait for the new entry to all of my stalker.

With my beloved daddy,
hope they will be together until the end of their life


~The end~



2 comments:

syafeeqanabella said...

yupp,,syurga dbwah tpak kaki ibu...k.ja jgn lari2 lg..:)

Fatin Nasrina said...

yezza..aq stuju 101% laa ja..mum is everythng in dis world..without her,we r nothng ! credit to all mums out there especially my mum for being such a great n amazing mum ever after !!! <3