Followers

Sunday, July 10, 2011

Disgusting !!!

Pistttt..Pistttt..Entry kali ni cukup suspen sampai aku nak citer pun kena bisik-2 tahu !!!Korang nak tahu tak pagi tadi aku dapat mesej yang buat aku rasa jijik geli gila dorh sumpah rasa macam haram je.Mesej tu dari sorang mamat yang aku baru kenal tak sampai sebulan pun.Aku tulis entry ni bukan untuk memalukan beliau atau bajet gojes ke **walhal aku dah tahu aku memang very the gojes u olls.

Sumpah wa cakap lu,mesej tu uat aku rasa jijik gila sampai rasa nak gelak guling pun ada bila baca mesej tu.
Time aku baca mesej tu aku mampu uat muka macam ni je
.
.
.
.
.

Sumpah aku rasa macam sengal gila mamat tu,dalam dunia yang penuh dengan kemajuan ni,da lagi mamat jenis purba macam tu.Aku bukan belagak dorh,ko tak kenal aku tetiba ko boleh bawak keluar ayat yang macam bangang gampang tu!!!Antara petikan mesej beliau..Jeng!!jeng!!jeng!!
.
.
.
Salam,saya nak awak tahu yang saya sayangkan awak walaupun kita baru kenal.Biarpun awak anggap saya sebagai kawan awak tapi saya anggap awak lebih dari seorang kawan.Saya cuba nak luahkan perasaan saya kat awak tapi awak cakap tak suke kalau saya nak luahkan isi hati saya pada awak sebab awak tak suka lelaki yang baru awak kenal cakap macam tu.Sejak saya kenal dengan awak terbuka pintu hati saya untuk terima awak yang dulu hati saya hancur sebab cinta terputus dan tertutup untuk bercinta lagi tapi sejak awak hadir dalam hidup saya semua tu hilang bagai ditiup angin.Sanggup ke awak hati and perasaan  orang yang sayangkan awak hancur.Apa yang saya bagitahu tu isi hati saya untuk awak.Mungkin awak tak dapat nak terima isi hati saya pada awak.Saya cuma nak luahkan je sebab nanti takut terlambat bagitahu.Kalau awak tak dapat nak terima lepas ni jangan hubungi saya lagi Saya maafkan semua salah awak kat saya walaupun takde salah.Saya nak minta maaf hujung rambut sampai hujung kaki kalau selama kita kenal saya ada salah and silap,halalkan apa yang pernah saya ambik dari awak.Mungkin lepas ni kita tak akan berhubung lagi.Terima kasih sebab sudi kenal dengan saya.Jaga diri baik-baik and teruskan niat awak untuk diet.Saya tak akan pernah benci orang yang saya pernah sayang ketika dulu.Saya doakan awak berjaya dalam hidup di dunia dan di akhirat.Salam terakhir dari insan yang bernama ..........!!!

100 % aku copy dari mesej yang dia bagi aku.Aku bukan tak kesian kat dia,aku kesian tapi maaf la ko dah buat aku jijik dengan mesej ko yang entah pape ni weyh!!!Sumpah geli !!!Aku maybe boleh terima benda ni kalau ko confess kat aku 5 bulan akan datang,ni 2 minggu pun tak samapai ko boleh pulak nak citer aku bukak pintu hati ko bagai.Aku takde niat pon nak malukan ko dengan entry ni tapi kalau ko terbaca maaflah,aku memang tak boleh nak terima confess bodoh berani mati ko tu.Satu lagi,aku sedar aku tak cantik pun tapi aku bukan jenis pompuan yang sangap desperate jantan gila nak mati.Walaweh,ko salah orang la nak confess cinta iklas dari hati bagai itu.

That's all,ape aku nak share dengan korang for entry kali ni...

Ps : Pada yang nak kawan ngan aku lama,tolong la jangan nak confess benda jijik macam ni kat aku sekali lagi aku tegaskan kat sini,aku bukan jenis pompuan yang desperate jantan gila nak mati !!!Adios !!!

'________'


1 comment:

MSDIHOT said...

nie ayat hooked up je. confrm ko xpena jumpa lagi mamat nie enn? ko buat dek je. mamat cam nie desperate sgt nie. ade ke suke kat org buat camtu? aku jumpa mamat nie, aku patah2 kan bdn die