Followers

Sunday, July 24, 2011

Ir.Nuliza Binti Mohd Azam ????

Salam satu Malaysia to all of my stalker here ;) Aku tahu korang mesti dok tunggu aku hapdate menda ni kan???**tak payah buat muka tak tahu pape eks !!! bukan korang ke PM aku soh update blog >,< .Chill suda,hidup mesti kena selalu chill baru ada semangat nak teruskan hidup.Apa-2 pun aku hargai usaha korang dok mengadap laptop samapi nak terkeluar bijik mata,semate-mata nak baca entry sampah menarik aku ni.Actually seperti yang sedia maklum mood aku still dalam keadaan upside down,kejap ok kejap tak ditambah pulak dengan PMS ni lagilah **pada kome pompuan tu biasa la alami idak,pada kome yang laki tu buat-2 faham suda :) kerana aku takde masa nak explain sapa soh korang tido kelas BIO :P 

Actually entry kali ni adalah untuk berkongsi result UPU yang dah keluar hampir seminggu lebih tu.Hari in aku baru terima hakikat dia bagi aku engineering yang bukan bidang aku tu.Walaweh,mai aku nak cita kat korang,time aku tecik-2 dulu aku tak pernah mimpi nak jadi engineer bagai weh.Nak jadi doktor lagi lah,jauh panggang dari api tapi yang peliknya time matrik ambiklah pulak Sains Hayat **nak buat macamana kelas fizik selalu makan roti Pau tido tak payah cakap la,asal cikgu bukak mulut cita pasal fizik aku pun bukak mulut menganga tido sampai meleleh air liur basi.Tapi nasib baiklah keberkatan masih ada,Allah tak bagi fail untuk result SPM bagi subject fizik.Sekarang macamana aku nak menghadap muka CIK FIZIK tu,dah la 4 Tahun,bukan kejap lama terr **lau kawen siap bunting pelamin dah, anak boleh cukup sampai 4.Tapi apa-2 pun Allah lebih tahu apa yang terbaik untuk kita.So,aku terima result dibawah ni dengan hati terbuka.Let's im showing u olls result yang cukup AWESOME itu .T__T


Terbaik lah UPU anda berjaya membuat saya menangis tanpa melodi tapi apakan daya,nasib dia tak bagi aku  kulinari,lau tak merengkok lah aku celah dapur sampai mampos jadi chef hotel hilton **mana tahu cikit hari ada chance jadi adik angkat PARIS HILTON .At least aku bersyukur lah nasib aku lagi baik dari kawan-2 aku yang dapat Sabah & Serawak tu **merasalah korang naik Kapal Terbang .Kalau dapat sana mahu juah tanah mak aku buat beli tiket Flight balik Raya ;)


Being future Computer engineer adalah satu perkerjaan yang sungguh awesome cause bukan sekadar gaji yang lumayan aku juga berpeluang hack Facebook korang :) Yahoooo !!! i got a chance untuk balas dendam pada siapa yang suka buli aku.Cipta satu sistem untuk Hack facebook mereka-2 yang sok bagos itu :) **relex weh,aku gurau je :)

That's oll entry for kali ini,nanti esok aku cari idea update menda yang lagi menarik untuk jadi bahan bacaan sepanjang menjadi pengangur bertauliah ini.Mood masih lagi rindu FATIN NASRINA saya :) kerana status di facebook berunsur pelik !!!  
-
-
-
Day without Fatin Nasrina is like nasi without BUDU :(
Miss You lah Atin,rindu nak skype,rindu nak mengata orang,rindu nak makan KR,
Rindu nak gelak samapi mengong & rindu sumalah yang boleh uat sama-2.
Farid Latiff pun rindu anda tapi saya rindu lagi banyak la :) ♥ Atin

Nasi without budu ????peribahasa gila apakah itu !!! Apa-2 pun for Fatin Nasrina tolonglah balik ke BUMI PASIR PUTEH ini sebelum saya dihantar ke Tingkat 5 hospital USM. Adios :D




1 comment:

Dania Kamal said...

ja..sabar ja...aku isau mu g anta tgkt 5 usm..huhuhu..same2 kita g arau eh..haha