Followers

Monday, July 11, 2011

Jadi Hatim ABD Razak :)

Halooooo!!!!Dengan sepantas Evo Iswara mak aku **Tak payah nak Evo sangat Iswara kebangaan mak aku pun laju tahu :) )teros je mengadap laptop ni untuk mengupdate entry for kali ini bagi tidak mengecewakan tukang stalk terhebat aku Rosnizan Roslan**mesti ko bangga kan dengan aku kerana tak pasal-2 name ko pun ada kat blog aku yang bapak happening suram ni cause takde orang yang macam ko nak jadi tukang stalk :)Bagi menghormati cik Rosnizan kita sebagai penstalk TEGAR,aku bagi ni kat ko !!!
-
-
-
-

Gambar ni buat aku ingat ko !!!! Sayang ko ketat-2 la biban :D

Actually entry kali ini bukan untuk  Siri Pengembaraan UPIN & IPIN part 3,tapi just saje2 buang masa nak kasi laptop ni meletup nanti boleh beli laptop baru keluaran CIK APPLE :) **takleh pakai Iphone pun takpe asalkan dapat laptop baru sebijik.Ok,back to our main point !!!!Sebenarnya aku nak cerita kat korang macamana aku boleh gila berblogging sejak abis matrik ni sedangkan blog ni dah di create hampir 3 tahun kot sejak dari 2009 lagi weh time tu aku baru form 5.Lama gila kot an???lau ko tgk blog archive aku 2 entry satu tahun bai.Tahun 2009 2 entry,tahun 2010 2 entry !!!cam gampang je kan ada blog tapi tak ambik peluang nak jadi famous macam blogger melayu lain.Lau korang nak bukti 2 entry satu tahun ni.Korang tengok lah sendiri kat blog archive tu eks.Takde mase aku nak capture tok korang :) **Bapak malas,macam mana nak soh orang baca blog nie.

Sebenarnya aku ada suka satu blog sorang hamba Allah ni,sumpah blog dia memang best gila weh.Kalau korang baca sumpah korang rasa nak gelak guling-2.Doktor tulis blog macam bukan budak medic **maaf ye Hatim saya termengutuk anda :) Aku boleh baca blog si Haitm  ni pun cause CIK BIBAN a.k.a Rosnizan tu la yang promote.Patut la masa awal-2 sem 1 dulu masa MAXIS hangat dok bagi on9 FREE pakai phone **sekarang maxis dah kedekut dah cause ANANDA  KRISNAN dok busy nak buat patung lagi besar dekat batu cave tu.Lau Ananda Krisnan tau aku kutuk dia memang sah-2 dia blacklist name aku sebagai penguna maxis!!!Kan tak pasal-2 takleh uat supersaver call abang pilot datuk aku tanye khabar.Maaf ye anda **sambil buat muka kesian >,< .Hatim ni actually bakal DOKTOR weh,dia study Medicine at UCD Ireland,sapa kata doktor takleh berblogger **meh aku ketok cikit kepala mereka yang kata macam tu.Aku tengok Hatim tu steady je,boleh published blog time minggu exam :) So,mane manusia yang nak jadi doktor tu,tak payah lah stress bagai, chill la macam dak Hatim Razak tu.Lau korang tak percaya!!!Moh aku bagi link blog dia,then pandai-2 lah pegi baca eks !!!Nah ambik **sambil buat muka terpakse! 


Inilah gambar beliau yang sempat dicurik  diambil dalam facebook kesayangan beliau :)
Nampak macam rupa doktor tak ???kalau aku jumpa tepi jalan sumpah aku tak kate beliau doktor
**Maaf Hatim termengutuk kali kedua 

Bawak-2 la baca blog beliau,sumpah korang tak tidur malam nie.Aku baru je khatam satu setengah tahun baca blog tu :) Entah bila la nak baca sampai abis.Tapi kalau BIBAN aku pasti memang dia baca sampai abis,lau korang tanya dia,mesti dia dapat jawab suma mengalahkan awek si Hatim :) Oklah u olls,aku rasa setakat ni je la aku citer pasal si hatim ni.Untuk lebih info,baca blog dia sendiri.Adios !!!!!

Ps : Untuk entry Pengembaraan Upin & Ipin Part 3 tu,paksa Nur Hidayah Norsalan upload gambar laju-2!!!
Barulah korang boleh baca dengan jayanya =,="

3 comments:

Fatin Nasrina said...

hatim ohhh hatim..dak nie fall in love ng blog ko..hahaha..p/s : yeay ! dah blh m'nyemak d blog ja~ wee..

rosnizanroslan said...

waaaa!! napa lak gambar tuh sayang oi..berat hati aq tgk kau bagi link tuh...berat lagi hati aq!! cisssss

fatihahmakhtar said...

jaaaa aku pun suka bace blog hatim :)
ps: burug atu sebeloh kiri ni besar sgt laa.ganggu i duk ngah syok baca.peace !