Followers

Wednesday, July 13, 2011

Nangis ke ?? ketawa guling-2 ??

Salam !! And happy wednesday to all of my stalker terhormat sekalian :) Although hari ni adalah wordless wednesday tapi peduli hape aku an?? Siang hari bolehla nak wordless segala bagai tapi malam hari ni kita kena word more pulak case esok an Khamis ** puasa sunat takleh cakap banyak-2 nanti kurus puasa ehhhh,puasa pun pandai diet bagai ke?? aku pun pening apa yang aku mencarut ni =,=" So,bagi menyelesaikan masalah pahala puasa kurang esok hari, malam ni cakap puas-2 sampai terbalik ok !! chill ???



Actually entry hari ni adalah berkaitan dengan post status di facebook celaka happening semalam bersamaan  12/7/2011 kira-2 23 hours ago **tak tahu betul ke tak 23 hours,lau tipu,korang salahkan facebook ok cause Mark zuckerberg yang tolong kirakan.Salah,korang ketuk kepala beliau :) lau beliau tau,mampos aku tapi nasib baik gaklah beliau kafir tak pandai bahasa melayu !!Status semalam berbunyi sedemikian : 
-
-
Scandal tidak bagus terutaman dengan suami orang,
tapi lau dia pakwe kita seblum kawen dengan pmpuan lain,
Apa cerita plak ???? :( **no word


Status tersebut takde kaitan dengan yang hidup mahupun mati,status semate-mate, tak percaya BEDAHLAH JANTUNG, X-RAY LAH HATI,comfirm korang tak jumpa pape-2 :) **bedah jantung nampak ape je ??? Doctor tolong explain pliss cause subject biology kat sekolah dulu hancur !! Pada cikgu bio kesayangan iaitu CIKGU ZAITON,Maaf dalam kelas dulu tido. Pecah tembelang kelas bio tido bai >,<

Ok,back to the topic **mesti korang bengang an??aku selalu lari topic tapi takpe blog ni selalu happening cause aku macam kanak-2 tak lepas cacing ribena.Aku nak tanya korang satu soklan la kan?? Pe perasaan korang pakwe korang kawen tiba-2 padahal die in relationship dengan korang masa kawen dia kawen 2???Dia tak cakap pun dia nak kawen,dia diam je macam takde pape berlaku.Nak sedih ke?? nak gelak guling-2 ?? sebab korang leh merongeng ngan mamat lain :) Aku pun speechless bai,tak tahu nak describe pe yang kita akan rasa kan?? tapi personally bagi aku la kan,nak buat macamana dah takde jodoh.Let bygones be bygones la kan,takkan nak meraung siang malam kot !! nak jadi bini nombor dua takkan la kan?? ada gila nak bagi PAYUNG MAS kat bini tua free-2,tak mahu!!Sumpah aku tak mahu !! Baik aku simpan payung mas tu **gila !!! 

But,tipu jugak lah kan lau kata tak sedih !! Paling koman pun,sehari dua tu nangis cerok dapur tak pun bawah katil **port sesuai nak nangis bagi release tension yang ada :) Tapi sedih pun tak guna bai,korang takkan dapat pape !! chill suda tapi jangan korang jadikkan dia scandal suda even dia cakap dia cinta mati kat korang and dia kawen cause bapak dia pakse ** bapak pakse konon,ni bukan zaman batulah, bapak nak pakse kawen bagai.


Tak guna nak nangis sehensem SHAH RUKH KHAN bagai,
kawen tetap kawen gak !! Just accept the truth la T_T

That's all entry for kali ni,jangan biarkan korang jadi perosak rumah tangga orang.Biarkan dia bahagia dengan apa yang dia ada.Kumbang bukan sekorlah,belambak lagi kat luar tu !! pilih je nak yang mana,tapi jangan dok pilih yang jual dadah sudah la :) Ingat weh,nisbah pompuan ngan laki 37 : 1 bak kata Dianan Amir tapi tak perlulah nak jadi perigi cari timba.Allah dah tentu la jodoh kita.So,jangan dok gedik sangat !! chill sudah :) Adios !!


1 comment:

bhunceet :) said...

huhu ! payung emas. gudluck dear : )
yeah, kt dua xdpt org yg kt syg. but its okay. ade hikmah kann ?