Followers

Tuesday, August 9, 2011

F**k for you bitch !!

Bitch la ko perempuan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **entry malam ni bapak kurang hajar kan ???? bulan posa dok sebut bitch bagai !! tapi hari ni memang aku tak tahan gila nak mati pasal aku menci satu perempuan yang memang WTF !!! i give u my middle finger la bitch !!Yang aku nak express perasaan aku kat blog ni sampai dengan suma yang stalker blog aku pun terkena tempias ni cause aku memang tak tahan gila nak mati dah ni !!! Korang tahu tak,tak cukup dengan nak rampas laki orang pastu dia dok stalk blog aku bagai !! Ko memang tahi la kan betina !!! ko tak puas ati apa lagi ha ??? aku memang benci kat ko tahap gila !!Lau aku ada buku untuk shortlist senarai manusia yang aku menci kat dalam dunia ni,memang nama ko la yang paling atas sekali.Aku tahu kau tengah jadi pembaca setia blog aku sekarang !!so,aku harap lepas ko baca entry ni ko berhenti la kacau hidup aku kan ??? aku tak kacau idup ko pun.And tak payah ko nak baca blog aku pastu ko pergi cerita dekat Bf aku cause aku tak perlu pertolongan ko untuk jadi spy aku bagi pihak dia.Cukup la weh,jangan nak jadi desperate jantan sangat sampai suma jantan kat dalam dunia ni ko nak sapu bagai.Walaweh,jadi perempuan tak payah la nak gatal sangat !!!Aku dah banyak bersabar dengan ko tahu,lau ko nak stalk aku ko diam2 takpe ni mulut bising macam sial je kan???abis fren list aku ko nak add kan ???memang ko gila...sumpah ko gila.Pegi mati la weh !!! Ikut hati aku,aku nak letak je muka ko kat blog ni kasi satu Malaysia tengok ko !! Aku bukan sengaja nak sumpah ko,tapi ko memang kurang hajar !! Ko nak suh aku ari ustaz ke kat ko sorang baru ko nak sedar diri !!Lepas ni aku warning ko,jangan nak kaco idup aku lagi pasal aku tak kaco idup ko !!!! Sebelum aku warning ko depan-2 bek ko berhenti buat kerja gila ko nie !! Ko ingat au takut sangat ke nak lempang muka ko ha???sorry sikit,walaupun aku boleh di kategori sebagai manusia penakut tapi setakat nak lempang muka ko tu,aku langsung tak takut !! Dah la weh,kisah 3 tahun lalu tu,ko tak payah nak ambik port sangat cause memang aku dah delete ko dari list kawan aku la weh !! ko pernah cakap kat aku dulu kan.ko tak nak cakap dengan aku tak tahu sebab apa kan??? so i got the answer now la.Pasal jantan yang tak kenal tu pun ko nak ambik port !! For your info la kan ???aku tak pernah nak kejar la jantan tu !! ko je yang perasaan lebih !! Haisshhh,kan tak pasal-2 kuar cita zaman purba !!! Bagi memuaskan ati ko la kan,AKU MINTAK MAAF LA ngan ko walaupun aku tahu,aku tak buat silap ape pun but PLEASE JANGAN KACAU HIDUP aku lagi pasal aku tak pernah kaco hidup ko !! harap ko faham bahasa melayu eks,jangan sampai aku cakap tamil !!


P/s : Kepada stalker sekalian jangan jadi takut untuk stalk blog aku,cause aku tak marah korang aku marah pompuan gila tu.Pada semua kawan aku,jangan terasa !! menda ni takde kaitan dengan korang !! :) adios  !! And sebelum terlupa MAAF di atas kekasaran bahasa di atas,saya mohon ampun di bulan yang suci ini !!

8 comments:

sarah's suju house said...

nate bodo gtu la !
dio jeles wei ~

twinklyayien said...

haha. mula mula. macam fikir pasal diri ain pula. tiba tiba rasa macam kan best ain berani macam ja. tiba tiba rasa macam, wat? dahh bertahun2 pun tak settle lagi? nnt ain mcm mana(: sabar ehh ja. Allah Maha Mengetahui

rudy_tensai said...

wahh relax2... bykkan istigfar... marah sgt tu... hehe

-komen ikhlas ni-

Dhiya Fariza said...

this world is full of crazy people. sabar darling :) what goes around comes around, hope that particular person know this.

Oppa Kudin Nz said...

haish..
jgn ckp gitu..hehe :D

Kakkoii said...

sabo jang....

teeqa mohamad said...

knape ni weh?? betina mane plak??

SANDRA AZWAN said...

Sabar yer Cik Nurliza...;-)