Followers

Tuesday, August 9, 2011

Menang Shawl contest :)

Pistt..pistt..korang buat apa ha ??? tengah makan sahur ke ?? tak pun dok terbeliak bijik mata baca blog aku yang dah 2 minggu korang tak hadap :) Malam ni aku baru dapat sedikit ilham untuk mengpublished satu post yang buat korang tak bosan nak baca.Sepeti sedia maklum,entry tengah hari tadi adalah tersangatlah tak AWESOME dek kerana kepala otak aku dok ingat nak minum Air Soya waktu berbuka and finally hajat untuk minum air soya termakbul ,dek kerana mempunyai seorang ibu yang faham anak dia yang ada mental disorder 
ni **credit to Puan Rohana di atas Air soya yang sunggu delicious itu :)

Ok,back to our tittle of this entry "Menang contest Shawl".Pada yang suka stalk faebook aku,mesti korang tau bulan Julai hari tu aku dok asyik IM korang soh like aku punya gambar aku yang super duper gorgeous buruk  dekat page Zarafique Collections ,Ala online shop yang super duper famous tu la yang jual shawl & tudung Nur Kasih tu.Bagi kaum hawa, of course la dorang tahu cause dorang kan gila shawl **nak jadi hana tajima bagai la kononnya .Aha,biasa la pompuan,mana ada fashion di situlah ada perempuan .Actually owner Zarafique Collections ni sebenarnya kakak kepada kawan aku kat Matrik dulu,Keah !! Keah ni ialah wing mate aku perangkap pengerusi kepada bilik kebajikan yang aku & fataina huni takkal exam bermula :) kitaorang suka lepak sama & bilik kebajikan tu jugak la dimana tempat aku,fataina,Shazmine & Paan suka makan Megi  beramai-ramai :) **credit kepada Afifa,Cik Ros Besan & keah kerana sudi melayan kerenah kami semua !!!
Ha,gua dah kate dah,kan tak pasal2 dah lari topic asal.

Moh,kita kembali ke topic asal :) Aku bapak terkejut gila bila aku tengok wall post ni kat wall facebook tercinta :
-
-
-


Sumpah aku terkejut gila dorh,bila aku tengok Nama aku kena tag sekali,even dapat No 3 je.First2 aku memang dah give up dah dengan contest tu cause pemenang pertama dapat 800 like der.Kalau korang pun korang takkan expect korang menang kan ??? ye la,Kita yang terhegeh-2 dengan 300 like nak kejar dia.Memang mimpi di siang hari la kan!! but finally aku rasa nak menjerit je bia satu kelantan dengar aku Menang contest nie.3 hari after pengumuman nama pemenang tu,aku dapat hadiah aku der.6 Helai Shawl,bapak gembira lau beli kat kedai memang hangus la duit aku kan ???Tapi ada gak la dugaan masa dok soh orang like gambar aku.Moh sini aku citer,ada lah sorang mamat ni kan ???Aku soh dia like gambar aku,ada ke patut dia kate aku nak publisiti murahan der !! Masa tu rasa macam nak sepak je muka dia kan,tapi nasib baik aku sayang lagi laptop buruk aku ni lau tak dah lama aku hempas sebab geram kat mamat sial tu..Sumpah sampai mampos aku benci ko la weh !! jadi orang tak payah la nak belagak sangat, taknak like diam je la tak payah nak kate aku macam-macam :) ok,tak payah nak cita pasal dia lagi,buat kotor entry aku je.Let's im showing u gambar yang aku pertaruhkan untuk contest shawl tu even korang dah tengok masa nak like tu :)  
-
-
-

Buruk je gambar ni,tapi ada aku kisah ??? korang tak suka korang boleh berambus dari blog aku sekarang gak ok !! tak payah nak pretend baik depan aku :P **perghhhhh!! bapak garang !!!

That's all entry untuk kali ini,kat bawah ni aku selitkan gambar budang Wing 2A block A5 !!! Gambar dak-dak yang selalu buat bising dekat wing sampai bergegar satu wing !!


Afifa,Keah,Aku,Fataina & Biban but without Paan and Shazmine !!


Afifa,Keah,Aku,Paan,Fataina & Biban but Without Shazmine !!!


Aku,Biban,Afifa,Fataina & Shazmine but without Paan and keah !!!

P/s : Sayang dak-dak wing A ketat-2 lah !! BILA KITA NAK MAKAN MEGGI DALAM BESEN LAGI !! Miss that moment so much !! mush !!

2 comments:

Fatin Nasrina said...

aq tao sape mamt tu..pffft..bdw,ja dpt shawl free woah ! n shawl tu sume cntik~

bhunceet said...

ahaha, ja ja. yg penting, kami xbias eh pilih pemenang ;] btw, zarafique collections tu milik kami 3 bradik la. hehe