Followers

Tuesday, August 23, 2011

Saya & Atin memang RAKUS !!!

Hai !! Hello !! Yuhhuuuu !! Apa khabar para staklker sekalian ?? First of all saya NURLIZA BINTI MOHD AZAM ingin memohon maaf kepada korang **even raya lambat lagi !! Kerana saya membuat ana tertunggu2 entry baru untuk dipublished :) Actually 2,3 menjak ni populasi malas dalam diri semakin menjadi2 akibat dari terlebih makan time berbuka :) **bila perut kenyang,mata mula la mengantuk & of course bantai tido sampai terawih pun tak pergi !! **Kalau bakal mak mertua si Cik Mon tu tahu,ada jugak yang kena reject on the spot **sambil Cik Mon berkata dengan dialog keji beliau berbunya "Hang ni,dah la makan banyak !! Kuat tido,mata hari tegak dekat kepala baru hang nak bangon !!Apa nak jadi dengan hang ni !! Dari pelihara hang baik aku pelihara kuda dekat padang pasiaq,101 % lagi rajin dari hang !!!Buat abis perbaih aku ja !! **Ambik ko,dialog cik Mon mahu ternganga korang kena secepuk atas kepala,so pada anak2 dara sekalian berhenti la jadi Burung hantu kerana ia tidak awet muda :) Sekian tazkirah pagi dah Cik Minoh !!

Ok,lets to move to our title above , RAKUS ??? What meaning of Rakus ??? as for me rakus adalah gelojoh & menurut kamus dewan rakus adalah ??????? **tak tahu kerana eden tak sempat nak beli kamus dewan baca !!ok,aku lau bab2 batin ni takde la rakus sangat cause suami takde lagi nak rakus2 bagai tapi kalau bab makan aku memang rakus especially bila keluar dengan kawan aku yang paling aku rapat & bila cerita bab makan je !! of Course dia akan ada di tempat makan itu sekali :) Tak lain tak bukan, saya dengan rela hati memperkenalkan teman bina lemak saya iaitu >
-
-
-

This is my cute Atin 


Ratu bina lemak terbaik 
-
-
-



Of course la Ratu Marathon bina lemak jatuh kepada aku iaitu Miss Very The Gojes + Berlemak !!
U olls apa tahu,ingat senang ke nak pelihara lemak seperti sekarang,makan masa 19 tahun tahu !! Korang ada ??? Of course takde kan nyah ??? Mak je ada =,='

Lokasi makan kami kali ini adalah sangat elegen tapi bajet biasa kerana selaku pelajar berbajet rendah, Kami tidak mampu untuk makan di hotel bertaraf 5 star !! maaf ok :) Pasti owner kedai tersebut bangga cause nama Restoren dia di sebut dekat blog miss gojes kan !! Actually lokasinya adalah KOPITIAM belakang rumah Atin je :) Masa di ambil untuk sampai dan duduk di bangku makcik very the hot itu adalah selamat 1 minit sahaja ** kentut dekat rumah atin pun boleh dengar kat Kopitiam tu ok =,= 
Antara menu yang sempat kami telah adalah seperti berikut !!!

Chicken Chop yang penuh lemak bercream !! Yummy !!
Rm8.50

Chicken Tuna yang bersalut mayonis enak !!!
Adalah baik untuk menambah lemak tepu :)
Rm 6.00

Roti Bakar adalah sesuai untuk menambah kandungan carbon dalam badan !!
Entah doctor mana ajar aku bakar pakai toaster pun ada carbon !!
Sumpah enak dengan sapaun kaya :)
RM 4.00

Colek Popia yang sungguh mengiurkan !!
Rm 6.00 per each person


All the makanan adalah sungguh enak !! sesuai bagi yang ingin menambah lemak tepu seperti kami and harga adalah berpatutan !! Before tu,takkan makan je kan ??? of course ada air yang menyegarkan untuk di telah bagi mengelakkan tersedak akibat tertelan posia AWESOME !!

Air Bajet murah tentulah Tea'O Ais je :(

Air bajet Datuk Siti adalah di sebelah kanan iaitu Three Layer capuccino :)

Ok,that's all gmbar yang kami telah sehingga Mak cik tu terkejut sebab licin dorh !! dua orang makan 4 pinggan tak tinggal satu apa pun !! Let's im showing you buktinya :) & diselitkan juga muka2 bahagia semata menyantap all the food di atas meja !!






Muka bahagia dapat telan roti buatan Abang Hensem :)


AMARAN KERAS KERAJAAN : Jangan tiru aksi gigit garfu seperti gamabr di atas kerana kalau tertelan garfu tu,bukan setakat tempah masuk ICU tapi boleh siap2 tempah lubang KUBUR package keranda free :)

Ok,that'all this entry for today :) see you on the next entry & of course secara percuma saya selitkan siaran muka-2 manusia kekenyangan setelah UPLOAD lemak tepu !! Sumpah kami macam badak air kenyang !!



P/s : Even u olls tahu i diet tapi sekali sekala tak salah nak tambah lemak tepu :) Nasihat doctor LIZA !!
Pegilah berkunjung ke KOPITIAM tersebut dan anda pasti berpuasa hati + extra layanan dari ABANG KOPITIAM hot kebanggaan Atin ;)


1 comment:

leez Avira said...

@fatin !! saya boleh komen aje :)