Followers

Sunday, October 9, 2011

Norsyaiman is my friend

Hye guys :) miss u olls like crazy la,aku tau korang pun rindu nak dengar aku merapu kat wall nie kan?? kan ??? just admit it la kan =,='.Actually setelah menabur janji palsu pada 2 minggu lepas dengan mempublished short post berbau gatal,finally saya NURLIZA BINTI MOHD AZAM berjaya mencarut di blog yang telah bersawang dek kerana busy dengan assignment ELECTRIC CIRCUIT **ok,kalau Mr.Sani dengar comfirm mengamuk kerana saya telah memfitnah beliau kerana assignment electric circuit tidak pernah wujud :)

Ok,back to out main point,korang ingat tak 2 minggu lepas aku janji nak citer kat korang pasal one sweet guys ni & semua orang dok fikir dia pakwe aku and of course aku tegaskan kat sini beliau bukan pakwe aku ok.We just friend and nothing happen between us **bajet jadi minah salleh la pulak aku ni,speaking bagai.Lau korang nak review balik post 2 minggu lepas yang berbau menipu itu sila click link dibawah dalam masa 3 saat :)
^___^

So,without wasting my tidur schedule,lets i'm introduced my beloved friend yang tak mungkin akan lupa sampai mati pun !!!Gua takkan lupa lu sampai bila-bila la man :) Geng !!! Geng !!! Geng !!!
-
-
-


Sweet bukan ?? kalau korang kawan ngan dia korang akan tau betapa gilanya laki yang bernama NORSYAIMAN ni **name pun tak boleh blah bai,korang mampu ada nama macam dia ??? of course tak mampu bukan ??gambar ni kiteorang ambik masa lepak kat genting lebih kurang 1 bulan yang lepas kot,aku sendiri pun tak sure sangat tapi gambar ni still fresh la.Iman ni kalau korang tak kenal dia,first impression korang kat dia mesti macam nie "Alah mamat ni poyo je,mentang2 ensem berlagak la pandang orang nak slack je !!!Sikit pun aku tak heran lah gila" Antara dialog2 yang bermain dalam kotak hati aku masa first time aku jumpe dia dulu and menda paling lucu pernah aku buat masa first time aku jumpe dia dulu,aku lari lintang pukang keliling MIDVALLEY sebab bagi aku orang ada rupa ni suma berlagak,mana nak kawan dengan orang buruk macam aku ni and at the same time maca kteorang jumpe tu dia bawak awek yang bapak hot & cun gila,Mana aku tak lari bai =,='

Second time aku jumpe dia,dekat SMALL HOUSE dekat jalan tar,masa tu dia baru abis kerja !! masa tu aku dah tak lari sebab dia dah tak bawak awek cun bai.Kteorang lepak2 dekat satu kedai and time tu aku realise yang Iman ni sebenarnya ok :) takde lah bajet macam yang aku fikir masa first time aku jumpe dia dulu.

Third time aku jumpe dia maca kteorang lepak dekat Midvalley sama2.Masa tu aku ngan Iman beat sapa boleh menang main bowling and seperti yang korang sedia maklum mestilah aku yang kalah sebab masa kecik2 dulu mak aku tak bedung tangan tu pasal tangan tak berapa nak betul sangat.Masa third time ni la aku rasa Iman ni jenis yang tak memilih kawan and agak cool la.Apa yang buat aku teruja dia boleh makan makanan dalam pingan aku yang dah tak berapa nak mengiurkan sebab aku dah kacau sebati dengan black pepper sauce,gila tak dia ?? lau aku mahu muntah makan menda yang orang dah usik + ko baru je kenal orang tu kot.So,start from hari tu aku rasa dia sangat cool.

And last time aku jumpe dia baru-2 ni masa kteorang pergi genting sama2 but petang tu before tolak pegi genting, KHAIRUL ANAM allow me to spend my day with Iman sebab dia ada kerja nak settle.Masa tu la aku rasa Iman ni cool,baik,talk-active,lucu gila & of course sangat memahami perasaan orang sekeliling dia.Petang tu kteorang citer suma menda dari zaman sekolah sampai lah dah tua bangka macam sekarang dek kerana tunggu MR.Anam yang lembab macam kura2.Lau korang ada masalah,korang akan rasa relief bila dengan dia sebab dia sebab dia akan buat korang gelak sampai guling2.Sumpah lu terbaik la man,walaupun aku selalu kata ko bajet & jahat !!Lau nak citer pasal Iman kat korang sampai minggu depan pun tak habis ok !!! sebab memang banyak menda yang sweet pasal mamat ni tau.So,ape kata lau citer pasal pengembaraan kteorang ke genting tu tunda pada weekend akan datang dek kerana mata aku dah tak berapa nak ok dah nie tambahan lagi esok ada training bola jaring **alamklum la,aku atlet UNIMAP yang paling berjaya sampai muka hitam legam dah :( ok,see u on d next entry !! Sebelum menutup tirai entry kali ni,aku sertakan gambar - gambar comel untuk tontonan korang.





P/s :Untuk Iman,lau ko terbaca post ni ko jangan nak perasan sangat couse aku puji tanpa perasaan ikhlas ok :) !! tapi papepun ko tetap kawan terbaik lah 



2 comments:

syafeeqanabella said...

your entry soo lonngggg aaaaa..~hehehe..kim salam kat si iman tuu!hehehe..gatal~

MSDIHOT said...

iman? cet, da cam izhar sikit la. lebih kurang la. ahahah certain org xboleh trima bff perempuan dan laki. tension je. ahaha