Followers

Wednesday, November 9, 2011

Saya jual mahal kah ???


Hello guys :) i'm come back again setelah sekian lama menghilangkan diri dari blog yang comel macam gambar kat atas tu =,=' comel ke ?? sumpah annoying gila statement tu but just forget it.Actually entry ni takde kaitan pun dengan gambar yang berunsur kononnya HOT tu kerana gambar tersebut iklan semata-2 wahai sayang-sayang saya sekalian.Berdasarkan tajuk di atas & status facebook yang mendapat sambutan hebat dalam beberapa jam yang lepas,sudah terang lagi bersuluh aku desperate nak pakwe ?? benarkah ???
Untuk lebih sopan,tak payah lah desperate sangat,nak teman hidup sudeyh !!! ** nampak macam gila jantan je kan bila sebut desperate ;) Sebelum aku mencarut dengan lebih lanjut lagi,meh aku nak show off status yang mendapat sambutan hebat tu :)
-
-
-
-
Bila orang ada pakwe,kita pun terhegeh-hegeh nak ada pakwe,nape ???
sebab rasa macam diri ni tak laku sebab takde orang nak !!!
But i'm proud to be single now even sometimes rasa lah sunyi :)
Nak tahu asal ?? nak tahu ???
Sebab JODOH TAK SAMPAI LAGI lettuw :) So,hawa sekalian CHILL ok :)
Nanti Allah bukak jalan sampai lah Adam anda tu :) **Mood meroyan

Actually jadi bujang ni sunyi tau,kalau ko jenis yang tak pernah miss ada pakwe manjang weh !! dengan lebih detail lagi bila break je,ada yang ganti.Even kalau takde pakwe sekalipun ada la kawan laki yang boleh jadikan tempat luahan perasaan ke **contoh,lau takleh buat lab assignment Computer programming,at least ada tempat ko nak mengadu kan ??kan ??? Memang la orang kata lau jodoh tak kemana kan,tapi kadang-kadang bila tengok kawan-2 bahagia **makan bersuap ke ?? pakwe belanja beli biskut ke ?? secara tidak langsung terfikir gak la,bila aku nak ada pakwe balik +,+**jijik gila statement tu,tapi terpaksa gagahkan jari ni untuk menaip,nanti kan ada kata aku bagi ayat tergantung kat korang pulak :)

Kadang-kadang tu terfikir,buruk sangat ke aku,sampai takde orang nak tapi bila ada yang nak,aku lah pulak taknak =,=' **peliks betoi !!! nak kata jual mahal,rasa macam tak !! tapi kawan aku selalu kate aku jual mahal weh !! Aku sedar,aku biasa je,tapi aku taknak lah yang mata aku tak sedap nak pandang kan ???
tak salah kan ???kan ???


Ok,berbalik kepada cerita asal,lepas aku putus ngan Anam,jiwa rasa kosong je weh !! korang bayang la,aku dah 5 tahun  ngan dia top!! top!! dia hilang macam tu je,rasa sakit pun tak hilang lagi but dengan matangnya aku fikir,nak buat macamana jodoh aku bukan dengan dia but aku mengaku lah kat korang sampai hari ni pun memang perasaan sayang kat dia tak hilang lagi **jujur gila siot :) Lepas dengan Anam,ada la sorang hamba Allah ni try purpose ajak jadi partner dia but aku kurang nak percaya because as for me "Man words are rubbish !! Dalam 10,satu je boleh percaya,setakat nak main-2 boleh la kan ?? bila fikir balik,kalau dia siyes,bermakna aku jual mahal la kan ??Mamat ni dah lama la kawan dengan aku around 2 tahun,top !! top !! ajak jadi partner,mana tak terkejut mak nyah !!! of course lah,i'm totally terkejut :) but aku tolok dengan baik la kan,nanti tolak burukkan kena santau lak.

Then,sekarang kteorang go on kawan macam biasa sampai satu hari ni dia mintak aku bagi no kawan aku,dia nak.Lepas tu,korang rasa apa reaksi aku,melompat keriangan sebab aku terlepas dari dia ?? actually tak weh,aku cemburu weh !! Aku pelik gak,dah terang lagi bersuluh,masa dia nak aku !! aku tolak mentah-2 & 1001 alasan aku bagi,bila dia nak tackle orang lain aku jeles.Tak ke korang rasa aku dah gila !!Aku pun sekarang dapat rasa aku dah gila.Sebab ?? sebab ?? aku tulis entry sampah macam nie !!Sampah pun sampah la weh,lama dah aku pendam !!finally can let it go here :) terima kasih blog !!That'all lah weh !! aku dah rasa aku buat sampah dekat post kali nie.

And the conclusion is No man no cry :) chill suda,nanti Allah akan bukak jalan Adam aku untuk datang purpose aku :) tak perlu nak jadi perigi cari timba sangat,and jangan nak jual mahal sangat,tapi jual murah-2 pun tak elok gak :) so,pandai2 lah balance sendiri sebab suma sekolah and belajar math kan =,='