Followers

Saturday, December 31, 2011

I've been proposed ???

Hallo anda semua :)) buat apekah ??? Hari ni kan i gembira betol sebab i bersama family sekarang ni :))
**sumpah gatal kan ?? nak i bagai !!Ok,lets move to the main point,tujuan entry ni dipublished bukan sebab ada orang proposed aku soh jadi bini dia tapi  kerana aku jumpe somethings sweet semasa mengodak blog-blog hamba Allah yang ada dalam Malaysia nie !! Dalam sebok mengodak orang punya blog,aku jumpa somethings yang sweet gila and perempaun satu Malaysia akan terima lelaki pilihan keluarga kalau lelaki tu sweet macam lelaki dalam video ni :) Dena Bahrin tahniah atas pertunangan & anda adalah perempuan yang sangat beruntung kerana dapat memiliki lelaki yang baik dan sweet seperti dia.Saya sangat berharap satu hari nanti lelaki macam dia akan muncul & lakukan perkara sama atau mungkin lagi sweet dari itu.

So,korang suma mesti nak tengok video tu kan ??? kan ?? so,lets watch dis !!!


Selamat menonton anda-anda sekalian :))

No comments: