Followers

Friday, June 15, 2012

Angkat barang berjemaah :)

Hye guys :) setelah sekian lama busy dengan Assignment & tutorial sampai takde masa nak update blog !! Inilah masanya aku nak jerit FREEDOM !! FREEDOM !! Nak tahu kenapa ?? sebab aku dah tamat pengajian Tahun satu di UNIMAP tapi waktu entry ni dipublished aku masih lagi di UNIMAP & aku baru selesai angkat barang dengan budak-budak ni :) sapa lagi kalau tak lain tak bukan geng sengal aku macam biasa Nabila Razizi,FiDa NoRa,Adah Annelida,Hakim Abdul,Mohamad Idham Hakim,Muhammad Syafiq & Abdul Halim Suhaimi !!ak But today,without Yaya sebab  masing-masing dah bla dari UNIMAP ni.Yaya balik rumah .Hahaha :)

Actually aku tak lain tak bukan buat entry ni of course nak citer pasal UNIMAP nie lah,tapi bukan nak cerita pasal belajar tapi nak cerita pasal kawan-2 yang sangat best terumanya geng 11 budak comel nie !! Dulu kiteorang 9 orang je but AMZAR & YAYA dah join the club so sekarang dah jadi sepuluh !!Aku sayang dorang sangat-sangat sebab sepanjang hidup aku, aku rasa dorang ni lah manusia yang paling AWESOME yang pernah aku jumpa.Sama masuk air macam aku,buat kerja jahat sama,buat kerja baik sama.Pendek kata suma bendalah buat sama kecuali masuk tandas.

So,hari ni kiteorang gotong-royong angkat barang geng pompuan yang sangat banyak gila.Bak kata Bella "Masa dok luar beg nampak sikit je,tapi bila dah start pack banyak gila nak mati".Masa Akem,Idham,Syafiq & Halim datang dorang terkejut gila nak mati sebab doranh tak expect pun barang kteorang byk nak mati. Sorry lah guys,We all kang perempuan memang comfirm lah barang banyak nak mati kan ?? Kalau barang sikit tu bukan nama perempuanlah :) Kiteorang angkat barang bukan dengan tangan je au tapi dengan mulut sekali ;) Bapak bising nak mampos sampai satu KKH dengar dengan Halim yang dok usha amoi-amoi cina.Ahaks !!sumpah lawak gila but credit tu fida sebab dia angkat barang paling Ringan beratlah kononnya iaitu bekas baju aku !! hahahahaha :) Tapi sayang u olls,gambar masa angkat barang tu takde sebab tande camera man kat situ..Tapi ape-ape pun sayang yang comel letak gambar lain ok sebagai penyeri blog nie :) Gambar ni di ambik semalam waklu last payyyper :) hahahaha




Semalam hari "Purple sedunia" ^_^


Muka-muka gembira jawab PMI :)


Aku busy tepon satu kampung kata nak balik dah !!


Idham dengan muka bajet comel :) Persoalan dia,comel ke ???



Aksi Yaya kena buli dengan Syafiq !! Jahat betol abang PPMS

Comel tak kteorng ??comel tak ?? of course lah comel !! Kepada korang suma aku akan rindu korang dalam masa 3 bulan nie !! Pada Syafiq,kesian sangat dekat abang hot sem depan tokleh dok dengan kami lagi !! Pida,Adah,Bella,Yaya,Kakbie,Syafiq,Akem,Halim,Idham,Amzar !!Sayang korang suma ketat-ketat au !! Will miss u ollssssss :) Sincerely from Ja comel !!


Abaikan benda sepah kat belakang tu !! Biasalah busy buat Assignement !!Adios

2 comments:

HalimCeria said...

aku mane ade usha amoi-amoi cina..
aku tgk cacing la.. hahaha~

119th of 0509 said...

ehem ehem... macam kenal je sumer gambar nie......hahahaha