Followers

Tuesday, June 19, 2012

Cinta Mangkuk Hayun

Mencintai tak semestinya memiliki !! Itu apa yang aku pegang masa first time aku crush dengan orang yang memang aku betol-betol suka lebih dari 4 months !! Korang ingat,senang ke aku nak sangkut dengan seseorang mamat nie?? paling lama pun aku suka 1 week and paling cepat aku suka 30 minutes !!Susah ok !! But apa perasaan kau bila kau dah mula nak REDHA yang laki tu ada awek lain and tiba-tiba kau tau manusia tu tipu kau berbakul-bakul !!Omaigod,rasa nak hentak kepala kat dinding and kata napa lah aku boleh suka mangkuk hayun ni and of course tahap kebencian masa tu mula daripada 0% terus naik ke tahap maximum 100% .

Aku suka dengan status seorang blogger ni.Sapa tak kenal Alvin shah owner blogger papa gosip tu kan !! Status die berbunyi !!

Tak guna klau kita bersusah payah, abeskan tenaga, masa & wang ringgit pada org yg kita sayang tetapi ksh syg kita tu TAK sampai di hati dia..segala penat lelah & pengorbanan kita selama ini sgt sia-sia malah TAK dihargai..(tuhan maha adil..what comes around goes around)


Aku rasa mungkin jugak ni balasan daripada Allah sebab aku pernah sakitkan hati perempuan lain yang pernah sukakan lelaki yang aku suka! Kepada hamba Allah tu,aku mintak maaf kalau selama ni aku buat ko sakit hati !!Sekarang aku sedar betapa sakitnya hati bila orang yang kita suka,tak suka kita ^_^
So,as the conclusion korang jangan jadi macam aku !! Suka orang boleh tapi jangan over & finally ko sendiri yang kecewa.Sebab orang yang kita suka tak semestinya akan suka ko balik tau.Dia mungkin suka orang lain !! tapi,bab kena tipu tu memang rasa bodoh gak la..But,let bygones be bygones sebab mungkin Allah sedang hantar Adam yang lebih baik untuk kita :) So,mulakan hari dengan senyuman and always chill dengan masalah yang korang hadapi !

No comments: