Followers

Friday, July 13, 2012

Selamat Hari Tua Orang Tua :)


Happy Birthday Kak Yong :) May Allah bless you !! Ahaks :) As,i told u olls bfore,bulan ni banyak sangat birhday budak- budak ni kopak lah duit chek bulan ni.Tapi takpe,lagi banyak lagi bagos sebab senang nanti beli kek sebijik letak je nama suma orang yang lahir bulan ni.Ahaks,jahat tak aku !hahahaha :)

Actually,hari ni bersamaan dengan 13 Julai 2012 adalah birthday kakak kami yang paling tua sekali :) Dalam geng kami dia lah digelar 'Kak Yong',aku 'Kak long' je okeyh !Korang mesti kenal sapa kan ?? Kalau tak kenal pendek umur la jawab dia.Tunggu 2 kali jumaat lagi ok =,=" ape aku meraban pun tak tahu **just joke u olls !Ok,kalau tak kenal meh sini beta tunjuk gambar beliau.


Inilah dia Lia Kamaruddin atau lebih dikenali sebagai Lia @ Kak Bie dalam kalangan kami yang comel.Jika beliau sedang membaca entry ini,Aku nak mintak maaf kat kau sama aku mintak maaf kat Akem sebab tak tahu nak buat surprise apa kan sebab sekarang kan tengah cuti sem.Tapi gembira sangat dapat spent time dengan kak bie sebelum Birthday semalam.Pergi main air pantai,makan jagung tak sedap,pergi pasar bunde komen baju bundle,pergi beli baju Rm10 hengget bayar dengan duit syiling.Hahahaha :) tu baru sikit benda kita buat semalam,belum campun dengan benda bodoh yang kita buat dekat UNIMAP.So,dekat sini jugak aku nak cakap,Kak Bie adalah kakak terbaik yang pernah kiteorang jumpa.Kakak yang selalu membantu kiteorang bila kami susa,kakak yang selalu jaga keselamatan adik-adik dia dekat Unimap & juga kakak yang satu kepala dengan kami bila kami buat kerja jahat !Aku,Pidah,Yaya,Bella,Adah,Akem,Idham,Halim,Amzar gembira sangat sebab ada kakak sebaik kak bie dekat Unimap yang selalu jaga kami :) We all love u so much as much as we love our own sister even ada yang takde own sister :)hahahahah !!Kak Bie,nanti jangan menangis air mata darah bila baca entry ni,Hadiah nanti kita sambut nanti ok, Satu kek kongsi 10 orang.Ok,sekarang nak tunjuk gambar-2 sengal yang di ambik semalam.



Birthday girl jadi model batu :)

Ok,sikit je gambar !!dengan macam banyak je kan :) So,kepada u olls suma that's all entry untuk birthday Kak Bie ! Kita tengok coming soon,birthday sape pulak yang bakal masuk dalam blog happening ni.Haha :)


Ni model bajet kurus,baru turun 3 kilo dah canang satu kampung !! 

P/s : Pada yang baca entry ni jangan lupa wish Kak bie Happy Birthday !! Ni link facebook beliau Lia Kamaruddin !! Ingat wish gempak-gempak tau.Love u olls damn much !LOVE  U KAK BIE !



No comments: