Followers

Thursday, November 8, 2012

Bihun goreng Engineer

Ahaks ! hye u olls :) malam ni macam bengong sikit sebab pukul 1 pagi update status bagai.Actually aku baru lepas berhempas pulas dekat dapur masak bihun goreng ok ! ni lah kehidupan engineer to be bila esok nak test otak pun tak berapa nak betol mana.Mana taknye baru abis 4 lecturer note sedangkan masih berbaki 3 note cepat-2 cakap kaat kawan aku Fida ! "Dah,kau rasa tak ape yang aku rasa ?? Fida dengan slumber badak jawab "Aku tau apa kau rasa Jom turun bawah masak bihun goreng nak ?? " Apa lagi cepat2 kita orang turun bawah potong bawang bagai sedangkan jarun jam dah tunjuk pukul 12 malam ! ha ha ha 3
Tu la kehidupan seorang pelajar kejuruteraan bila esok nak hadap 2 lab and 1 test Digital ! kepala hotak pun dah tak berapa nak betol bila kau terpaksa main dengan no 101010101010101101010 sampai ke sudah !
So korang nak tahu ape jadi dengan bihun goreng aku yang AWESOME ! nama resipi ni BIHUN GORENG ALA DIGIT 1PAGI :) nama pun dah cukup wow kan,of course rasa dia pun WAAAAAAA sedapnya :)





Menakjubkan bukan bila bakal2 engineer yang comel masuk dapur di awal pagi yang hening dan dingin bila stress nak test :)





Inilah die supper malam ni :) jemput makan semua ! I'm proud to be an Engineer and a good chef :) Lepas ni stress kerja aku nak jual bihun goreng la pulak ! ~adios~

2 comments:

UniMeOw said...

nak sikittttttttt~~~ :D

ejak said...

tu lom mke hop aq wt lg tuh... lg best...