Followers

Saturday, November 3, 2012

Result oh Result

Hai awok2 sekalian ! hari ni dah 2 kali i hapdate blog dek kerana aura blog yang bertambah cantik kot !
Acually nak hapdate pasal aktiviti apa aku buat time cuti midsem ni tapi at last cancel sebab rasa macam otak terbeban dengan test-test yang bakal aku tempuh isnin nanti ! Mak kau aku kata,banyak nak mati test kot dengan digit,discrete and analog yang memang sepatah haram aku tak faham ! Korang nak tahu tak kenapa aku tak boleh nak terima sangat Analog tu,sebab sebab sebab lecturer dia bukan orang kita ! lecturer tu datang dari yaman and sorang lagi pakistan ! Dorang ajar takde lah teruk sangat tapi penerimaan aku tu sangat susah sebab die punya slang tu bapak susah gila nak faham !So,bila kita susah nak faham kita jadi malas nak dengar,bila malas nak dengar dengan selamber badak aku tido dalam kelas.Jahat bukan aku,tapi apekan daya tiada apa boleh mengubah slang dorang tu.Aku sekarang tengah risau dengan result aku sem ni ! Result before2 dis boleh la cukup2 makan ! takdelah teuk sangat ! So,jom kita usha result aku for Semester 1 and semester 2 for year 1 =,="

For semester 1


overall for this sem result takde lah terok sangat,nampak gak bayang A tapi C tu over gila,nak jugak berlambak2 dekat dalam tu !Tapi aku sangat puas hati masa ni sebab subject favorite aku Basic E dapat A seperti aku hajatkan. Hik hik hik

For semester 2


Result agak tungang langang nak mati ! B berlambak2 sampai aku terfikir sorang2,lecturer ni dendam aku hapa sampai sikit pun taknak kasi A but overall ok sebab C taknak jejak kaki sebab takut aku tempeleng dia.Tapi yang paling tak menahan BM dapat B bhai tapi BI dapat A ! Saya anak orang puteh ka ?? 

For this semester 3 aku tak tahu lah nak kata apa,belajar bapak pemalas gila nak mati,dengan Analog langsung tak tahu apa2 ! Ish ish ish,macam mana nak pergi obersi kalau macam ni Nurliza Azam oih !!
Ni antara subject aku for this sem !


Hopefully aku boleh do better for this sem sebab masa depan dah nampak malap sebab aku memang pemalas nak mati ! Korang pun jangan lupa doa aku tau ! ok,risau2 jugak tapi jom kita perkena Mcflurry milo dulu !Adios~


Aummmmmm ! yummy ;)





4 comments:

Fendy said...

sem 2 mesti dapat around 3.4 or 3.5 something kan?..hehe...sy dah sem 7..dah kenal sgt sistem pointer ni...btw..keep it up

Nurliza Azam said...

@Fendy tu la pasal !! tak tahu la nak jadi ape =,="

Engku Muzahadin said...

Perkongsian yang menarik`
Singgah sini baca entri & FOLLOW sekali`
Jumpa link dalam Kelab Blogger Ben Ashaari :)
Salam Perkenalan ^_^

http://engkumuzahadin.blogspot.com/

Noraqilah Johari said...

nice sharing =)
salam ukhwah =)

http://noraqilahjohari.blogspot.com/