Followers

Sunday, December 23, 2012

Final Exam is Coming


Hai u olls :) tengok gambar kat atas pun korang dah tahu dah apa yang ja cantik ingin perkatakan for this entry ! FINAL FINAL FINAL and of course i hate final because banyak benda lagi tak cover ! Mati lah mak nyah :( Dah la peksa 10 hari je for 6 papers nasib baik sem ni bukan macam sem lepas,kalau sem lepas 4 hari for 6 paper lagi gila tapi Alhamdulillah result sem lepas masih lagi ok and ja harapkan result sem ni pun ok !

Now,adalah minggu study week yang sungguh membosankan bagi student engineering seperti i yang suka berjimba ! No movie,no jalan pergi alor setar mall tengok wayang tapi no on9 dikecualikan ok :) takde activiti menarik yang boleh dilakukan selain fikir bila nak start belajar ni sebab for your information saya adalah manusia paling lah malas nak mati kalau sebut pasal belajar ni ! Unta pun takde malas macam aku 
Kalau korang tak percaya aku malas belajar korang pergi tanya lah kawan2 aku sana ! kalau esok nak test ke hape ke,malam ni pukul 12 aku baru reti nak terhegeh pergi bukak lecture note tanya esok test kuar ape.Buruk sungguh perangai gua kan ?? tapi Alhamdulillah buat masa sekarang aku boleh lagi follow la apa yang aku belajar kalau tak mesti dah lama jahanam dah !

Ok,esok dah Isnin mungkin malam ni aku dah patut belajar sebab selasa depan dah ada paper untuk discrete .Pada kawan2 sekalian silalah belajar ok,jangan jadi macam aku bila study week malas bila dapat result orang dapat dean kita ternganga macam kerang busuk.Satu lagi don't stress2 ok bacause its not good for health nanti muka berkedut sapa susa ? kau jugak yang susa sebab kene tepek make up banyak ! satu lagi makan lah coklat sebab ada yang kata makan coklat boleh hilangkan stress konon tapi jangan pulak lebih makan nanti tambah pulak kau punya stress sebab hadapi masalah OBESITI melampau :)Tapi yang paling tak menahan tips study yang nie lah 


Kalau yang ni don't try this at home lah kalau kau rasa kau belom ada Suami/Isteri kang tak pasal2 dapat result jadi package dapat baby jugak ! hahahahahahahaha

Btw,thanks for reading rakan2 sekalian ! Nanti kalau aku rasa nak hapdate pasal  stress aku time study week tu,i'll update soon sebab sekarang belom start belajar lagi ! sebab tu lah tak stress :) ok adios 




7 comments:

Lana Lang said...

Hahaha gudluck liza!

Nurliza Azam said...

@thanks lana :)

faY said...

gud luck 4 your exam!

Nurliza Azam said...

@fay Thanks dear

Razil Tahir said...

semoga berjaya!!!! yeay!!

Anonymous said...

Oh my goodness! Amazing article dude! Many thanks,
However I am encountering troubles with your RSS. I don't understand why I am unable to subscribe to it. Is there anybody having the same RSS problems? Anybody who knows the solution can you kindly respond? Thanks!!
Also visit my site ... guenstige ratenkredite

Anonymous said...

Hi there! This blog post couldn't be written much better! Going through this article reminds me of my previous roommate! He constantly kept preaching about this. I am going to send this article to him. Pretty sure he'll have a good
read. Thanks for sharing!

Also visit my web-site private krankenversicherung für studenten
Here is my web blog ;