Followers

Tuesday, January 22, 2013

Happy Tuesday


Hye u ollz sekalian ! Ok,mohon suma follower2 hadap blog aku sekarang kalau kau tak hadap aku tumbuk muka korang ! hik hik hik .Ada hati tu nak tumbuk muka korang,nasib baik korang follow aku je kan ? kalau tak haram lah nak ada reader blog ni.Seperti sedia maklum hari ini adalah hari selasa yang paling di tunggu oleh aku sebab hari ni Pok Jak balik Kelantan ! So,seperti yang di plan,aku akan ke Kota Bharu dengan Arif Adli untuk jemput Pok Jak dekat Airport. ?? who is Arif Adli ??? i'll tell you later ok.Yang Pok Jak tu pun satu over gilos,setakat KL tu naik bas pun boleh sampai ni over naik flight.Kau ingat kau dok Ireland ke der ? hak hak hak ! Biarlah dia,duit bertimbun sangat agaknya.



Ni lah gambar muka budak2 shengal yang buat semak ! Credit to Arif Adli for this cute photo

Ok,In plan pukul 10 nak bertolak pergi Pengkalan Chepa untuk pick pok jak tapi finally pukul 11 baru gerak sedangkan pukul 9.30 aku dengan Atin dah siap ok ! ni suma salah sapa ?? of course lah salah Arif Adli yang hover kata nya "Jak, kejut Atin and Ja awal2 sebab dorang kan perempuan ! make up pun dah satu jam ".Amboi kau Arif,suka suki je cakap macam tu kan,padahal at last dia yang lambat tahu.pukul 10.23 baru dia teks Aku kata dia baru bangun tido,kononya dah lama tak jumpa katil sebab tu dia oversleep.Poyo sungguh itu Arif oih,macam lah dekat serawak sana kau tido dekat atas pokok kan! hish,marah betol lah !Around 10.50 macam tu Arif sampai and kita orang pergi ambik Atin and tolak pergi PC.Sepanjang on d way,Pok Jak dok call die cakap die starving lah ape lah sebab dia dah lama sampai dekat Airport ! hak hak hak .Kononnya dia cakap "Nanti aku nak korang sampai dulu dekat Airport sebelum flight aku landing ! Tapi,finally kau yang tunggu kteorang.memang padan dengan muka kau lah kan.


Ni lah permandangan di sekitar Airport

Finally,lepas ambik je Ejak dari Airport terus pergi ke tempat yang paling di tunggu2 iaitu Nasi Ulam Cikgu yang sungguh AWESOME.Sapa yang cuba mesti datang lagi lah dekat kedai tu.Kau mampu makan budu,tempoyak and ulam kampung yang sangat sedap.Nyum ! Nyum ! Nyum !Bau budu dekat tengah hari tadi masih setia melekat dekat jari jemari yang runcing ni.


Penuh satu meja 


Ikan cencaru sumbat 

Nah,hambek kau.Penuh satu meja,kau mampu.Menu dia sedap ok,kitaorang ambik,ikan keli goreng,ayam goreng,ikan cencaru sumbat,sedikit ulam2 and of course budu + tempoyak. Sedap ok ? kalau tak percaya cuba ah !

Muka tak larat nak bangun sebab kenyang sangat 

Suma dah kenyang perut,of course lah suka hati 


Hanya tulang yang tak dapat ditelah

Total Rm30.Sangat berpatutan sebab kteorang ambik lauk banyak nak mati.So,now tibalah nak tunjuk sapa Kamal Adli.Oppsssss,bukan kamal ok ! Arif Adli.


Ok,this is Arif Adli ! Muka takleh bla,muka bajet model ! hak hak hak

Lepas makan tu kiteorang pergi tesco jap beli barang,then pergi KB mall untuk jadi kutu rayau.Dah tak larat nak citer,tengok gambar je ah.


Ni Arif punya kerja



Muka orang KL 


Arif yang keletihan menunggu kami bershopping sakan


Muka hodoh


Ni gambar Pok Jak naik penimbang and the result is AWESOME
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Nah,ambik kau ! Sapa soh dok puncak Alam makan tak henggat dunia



Model mainan kanak-kanak





Big Apple


Makanan terakhir yang kami santap adalah Prosperity ! Sanggup kau drive through semata-mata nak makan benda alah ni oih.Kau mampu ???







Yummy ! sungguh lazat :)

Kalau tengok suma gambar tu dah tau kan ! Kerja kami adalah makan,makan dan makan ! Bila nak kurus kalau asyik makan je.Sia-sia lagi lah Azam tahun 2013 ni ! ok,setakat ni je entry untuk kali ni.Happy Reading u ollz !

















2 comments:

Anonymous said...

kesiann

Azar Azlan said...

wahh, kenyang nya la kau Ja. haha,