Followers

Wednesday, February 13, 2013

Part 2-Danga Bay

Setelah berabad lamanya,finally kerajinan untuk abiskan entry di Johor datang kembali tetapi baru part 2 tau.Part 3 entah bila lah tapi jangan risau sebelum balik Perlis Isnin ni pasti tamat kisah aku kat Johor.Entah kenapa malas nak mati nak tulis blog skunk,nak cakap takde idea ada je idea tapi tangan ni lah pemalas nak mampos nak taip ni,kalau boleh nak upload gambar je dalam blog ni tapi kang muntah darah pulak orang tengok gambak bajet comel i ! hak hak hak

Sebab dah lama sangat pergi Johor tu sampai dah lupa pukul bape sampai skudai tapi yang aku ingat around pukul 7 lebih kot.Jauh gak la jarak skudai dengan batu pahat tu,naik lengoh jugaklah badan aku duduk dalam bas tapi nasib baik lah semangat nak jalan tu berkobar-kobar sampai lupa erti penat.Sampai je dekat perhentian Sri Puteri terus call Kak Syikin suh datang ambik,at first aku ingat aku dah salah turun station dah sebab mana biasa pergi Johor kan tapi nasib baik lah kak Kin kata betol.Perggghhhh,panic nak mampos masa tu sebab takut gak lah,aku bukan ramai contact sangat area skudai tuh kang tersadai kat situ mati aku.So,Kak Kin ambik je terus kiteorang pergi UTM dulu mandi manda sebelum pergi mencuci mata di Danga Bay ! At first,rasa nak tengok midnight movie tapi citer dekat wayang skudai tak berapa nak menarik so terpaksalah cancel niat tu.Lepas dah siap suma terus kuar pergi Danga Bay,nak di jadikan cerita tengah kalut2 dekat Danga Bay sebab ramai sangat,aku terserempak dengan blogger famous uh ! Irine Nadia Marcello dengan suami and family dia tapi tak sempat nak tegur atau ambik gambar pun sebab ramai sangat orang.Comel je Irine dengan suami dia.Romantik gilos ttbe rasa nak kawen :) **Sumpah aku gatal nak mati.

Ok,ape tunggu lagi jom lah cuci mata tengok gambar aku dekat Danga Bay ! Siap ambik gambar dengan pelancong dari korea lagi.Yang paling rasa nak muntah darah bila Auntie korea tu cakap u oll look beautiful.Dalam hati aku terus cakap,mak cik ni biar betol,buta apa aku n d geng dah la tak mandi lepas tu dia boleh cakap macam tu memang sah mata orang korea semua rosak :) hahahaha !Pak cik Korea tu pulak tak menahan,asyik dok Gangnam style je ! hik hik hik hik  Moh la kita cuci mata,ambo tak larat dah nak tapi banyak2 :)





Ni lah geng pelancong yang datang dari Korea tu :)









Ni lah Auntie yang kata kitaorang comel tu :) Auntie lepas ni kena pakai spec ok !



Takde pakwe nak bagi belon love2 tuh ! tolong sorang belikan



Couple ni sweet gilos,agak lama gak lah aku usha dorang ! ni gambar curik nih !






Ini lah gambar sepanjang dok melepak dekat Danga Bay tuh,banyak lagi yang kiteorang buat kat sini and banyak lagi gambar yang tak boleh di upload sebab muka tersangatlah sakai.Overall ok lah tempat ni,kalau bawak suami ke pakwe ke lagi menarik lah.Tapi disebabkan kami manusia bujang so terpaksalah kami datang kami2 je.So,sape rasa nak pergi Danga Bay silah pergi ok ! Sebab ianya cukup AWESOME and boleh pau pakwe korang beli belon love2 tuh !For part 3 aku kan citer pasal JPO ! happy reading olls :) adios 


14 comments:

Anonymous said...

Excellent web site you have got here.. It's hard to find good quality writing like yours these days. I really appreciate individuals like you! Take care!!

Have a look at my web page: Uk Seo Expert
my page > seo workshop

Anonymous said...

I loved as much as you will receive carried out right here.
The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.
nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following.
unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a
lot often inside case you shield this hike.

Feel free to surf to my page kredit mit bürgen

Anonymous said...

Good day! I know this is somewhat off topic but I was
wondering which blog platform are you using for this site?

I'm getting sick and tired of Wordpress because I've had problems with hackers and I'm looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.

Have a look at my page - need business ideas
Also see my site > business idea

Anonymous said...

If some one wishes to be updated with most recent technologies after that he must be pay a quick visit this site and be up to
date all the time.

Feel free to surf to my blog: private krankenversicherung preise

Anonymous said...

Hi, I do think this is an excellent web site.
I stumbledupon it ;) I will return once again
since I bookmarked it. Money and freedom is the
best way to change, may you be rich and continue to guide
others.

my web blog; kings island vacation packages

Anonymous said...

This is a topic that's close to my heart... Many thanks! Where are your contact details though?

my web site; CorneliusD | Netherlands - Leiden |
My webpage: Utilisateur:Sterling2 - Mozilla Francophone

sobri yaacob said...

danga bay..
best...insaallah klu smpai jhor mesti p,,
bleh jmpa kwn2 dri jhor :)

Anonymous said...

I'm really loving the theme/design of your web site. Do you ever run into any internet browser compatibility issues? A small number of my blog readers have complained about my blog not working correctly in Explorer but looks great in Safari. Do you have any solutions to help fix this problem?

Also visit my blog post: Click this link

Anonymous said...

all the time i used to read smaller articles or reviews that also clear
their motive, and that is also happening
with this article which I am reading at this time.


my website ... private krankenversicherung wechsel

Anonymous said...

Very nice article, just what I wanted to find.

Also visit my webpage ... http://Sisec2011.wiki.Irisa.fr/tiki-index.php...carissapor
my site :: click the following web page

Anonymous said...

Thanks for finally talking about > "Part 2-Danga Bay" < Loved it!

My blog post companies search engine
optimization

Anonymous said...

Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that
automatically tweet my newest twitter updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

my website - tods outlet
My site: http://neworison.com/articles/the-way-to-very-best-protect-oneself-with-health-insurance-78377.html

Anonymous said...

Hello! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Keep up the superb work!

Feel free to visit my page :: Zusätzliche Informationen

Anonymous said...

explanatory and entertaining. I’ve added your net log to my “reading material.

” Hold me updated!

Also visit my web page ... flugtickets billig