Followers

Saturday, September 21, 2013

Rindu Rumah

Setelah sekian lama melupakan blog ni but then tiba-tiba hari ni rasa macam nak membebel tak tentu pasal kat sini tapi motif takde.Kah3 ! That's me ada motif ke takde motif ke pedulik hape aku kan ? aku kisah apa,blog aku aku punya pasal la nak mengarut apa kat dalam ni.Yang tu dah over,sila lempang muka sendiri.Almost 2 weeks aku kat Perlis ni and banyak benda masih lagi dalam keadaan  tunggang langgang ni suma salah cuti sapa suruh pergi bagi cuti sampai 3 bulan and of course semua benda dah berkarat bukan sahaja otak malah tulang belulang jugak.Nampak sangat kat rumah kerja tetap adalah makan dan tidur sahaja.

Betol orang cakap bila kita jauh dengan rumah semua benda rasa macam tak kena and of course homesick itu ada banyak sangat dalam diri ni.First thing mestilah lah aku rindu dekat MA aku,the best mummy in the world sebab dekat sini takde ma untuk cerita benda yang terbuku dekat hati.Ayat kemain sadis gila kan,sebab bila kat sini hari2 kena fikir nak makan apa,nak basuh baju bila,nak sidai baju bila tapi kat rumah kau dah tak payah fikir dah sebab everything orang dah sedia.Ma rindu sangat okeh walaupun dia suka bebel.



Second,mestilah rindu Abah dengan Adik jugak.Takkan rindu ma je kot ! pilih kasih betol kau.Kalau kat rumah time macam ni comfirm tgh melangok tengok hindustan depan tv sambil minum ais blander !Omaigod,i'm going crazy here.Tapi rindu2 jugak dekat sini pun best jugak bila hari2 bila boring,fida dengan Bella tengok muka aku then aku tengok muka dorang.Terus fikir kita nak makan kat mana malam ni.Kerja aku dengan bella and fida hari2 makan je lah.

Third,rindu my super duper AWESOME girlpreng yang gila nak mampos ! why why why aku duduk perlis seko2 and korang dok bersenang lenang dekat shah Aley lah,KL lah,Perak lah !pendek kata semua tempatlah tapi bukan Perlis.Rindu korang bagai nak gila,mampu tengok gambar yang tok complete set ni je la sebab ada yang takde.





Sapa rasa gambar dia takde tu sorry ok sebab tenet Unimap lembab macam siput seduh tokleh upload suma.Walaupun rindu semua orang tapi ada je aktiviti mengembirakan hati seperti berwestern di malam hari bersama tersayang ! kah kah kah ! tersayang lah sangat kan.Nah gambar secepuk aku bagi,ada satu gambar ni je lah.Sebab busy sangat makan.



Dah takde benda dah nak cerita sebab mata dah macam ngantok sikit,kalau rasa rajin kang aku upload lagi entry baru pasal pergi bercuti minggu lepas :) k Tatataa