Followers

Wednesday, January 19, 2011

Rojak story,,,


Malam ini Aqu mau berjiwang..
kerana Hati berada dlm kefrustan..
Describing bout my love one,of course people around me know him well..
my beloved Khairul Anam always in my mind..
K.A nothing can make me go far from him..
he is d one dat makes me smile,laugh wif his crazy joke..
No Man can replace his place in my heart except my lovely daddy..
When d liquid of his love spread throughout my whole blood vessel nothing can stop it..
hahaha..X)..

Its sound crazy right..
jiwang karat la plak,pe ag nk cter eks..
Hari ini dengan gumbiranye Aqu telah menanbah lipatan lemak kat badan Aqu..
xde kaitan pown dgn entry nie..
p hantam je la..
malam ni Aqu mkn dengan byknye kerana my lovely mummy ajak kteowang satu family dinner kat luar..
ianyasgt seronok shingga aqu terase mau guling2..
Di smping 2,Aqu dpat mencuci mate dgn aksi raba meraba dak pmpuan n laki kat kedai makan..
sungguh xde maruah,Nme je anak melayu..
p cm setan je..
lau ye pown xde tmpat tersorok ckit kew..
dpan kdy mkn pown jadi ke???
Sgt gila..T__T

Tuesday, January 18, 2011

Chiken Cornish

In dis beautiful morning,when sun shone brightly in the sky,
while d coocnut tress swayed gently in d sky..
Arghhhhhhhh,perot aqu plak bunyi "krookkk...krookkk"..
Aqu tau 2 alarm pe..Alam orang nk mati kebulur..ha2X)
its sound crazy right but pg nie Aqu mengidam bnda y susa nk cari dikawasan umah aqu nie..
iatu...


Chicken Cornish

kne smpuk ape,bngun2 tros pk sal chicken cornish.P apekan daye ble perot da suka mulut terpaksa la mkn,kaki plak terpakse la cari ,tngan plak terpakse la kuar duit tok bayar
bajet mat salleh la nk mkn chicken cornish,mkn karipap suda.But karipap mane da ayam..hu3..
I know dat,kpada sape y berdiet msti die stress coz every entry Aqu..
msti cter sal mkn..but wat can i do...
dats my hobby,ckap je nk diet p habuk pown tada.ha3
So,anyone please give me my chiken cornish dis morning...T__T

Saturday, January 15, 2011

AQu,Cik Ros n Sushi King


My first entry in 2011...
First of all i would like 2 wish 'HAPPY NEW YEAR' 2 all of u dats know me well.
in my first entry dis year,I would like 2 talk bout my Sem 2 life at KMM.It is quite better
than Sem 1 coz i feel more comfortable 2 stay there compare from before.
Stop 'speakang' coz i smell budu around me..hahahahaha..X)
Dis semester break merupakan cuti pertama Aqu spanjang 2bulan lebih Aqu berada kat KMM tanpa pulang2 ke kelantan.Akhirnye Aqu dpat mencium bau bantal busuk yang telah lame Aqu tnggalkan..X)

Oh bantal busuk,tiada siapa yg dapat mengantikan mu..X).Hari ini Aqu agak kebosanan kerana belum dpat mensearch aktiviti y sesuai tok dilakukan.Nak kuar shopping,poket kosong nk kuar date...??????ehem3 jauh..So wat can i do..tnape berfikir panjang Aqu memaksa jari Aqu y berpenyakit 'M' (malas) ini untuk mengupdate blog u agak usang ini...one entery 4 a yaer..
Agak dasyat but ape nak buat penyakit M xdapat diubati.Suma pakar2 kat Malaysia ni blom jumpa ag penawar yang dpat menyembuhkan penyakit M kat Malaysia ni.Lau ada la penawar 2,Aqu la owang pertama yang akan beratur dpan hospital tok beli,,Hahahaha..(X__X)

Opppsssssss...2 baru intro au,ni baru btol nak cter.Today i would like2 talk bout Manusia y bernama KHAIRUL ANAM.D person dat i love 2 meet every times i wanna back 2 Kelantan..
hu3..Seperti cuti2 sblom ni,Aqu akan pastikan Aqu kan ke Key ell terlebih dahulu sblom balik Ke rumah ku syurga ku.hehehehe..
Kali ni,Aqu tak berdua2an dgn Anam coz Aqu ditemani CIK ROS KECIK tersyg..X)
first,sampai je key ell..Aqu dan Cik ROS tros ke Midvalley tok mengisi perot kami y kebuluran sejak pg kerana stress jwb soklan Chemistry y sngat snang shinggakan Aqu ase mau guling2 dalam dewan peksa.Destinasi makan kami of course la SUSHI KING..Makanan kegemaran cik Ros dunia akhirat..


Bajet2 kami orang JEPUN la, padahal macam anak paria tepi jalan..X)


Kami makan macam owang gila,sampai xingat dunia.Tmbah2 bila waiter 2 datang n cakap..
"Miss dis time is Happy Hour,u can eat Sushi with 20% off ".So tnpa berfikir panjang kami mengambil seberapa bnyak y kami nak...

Ingatkan sotong openye sosej..Kami ditipu,tapi xpe coz ianya chumell seperti orang y menelannye..



Setelah mnhabiskan mase hmpir satu jam kat c2,tibalah waktu y paling kami xsuke skali..
pergi Kauter tok bayar bill.Mkan bapak bnyak,mau bis 50 hinggit nie..
Hu3,sangkaan kami tepat sekali RM45.70...Perrrhhhhh bapak mahal.Dua owang makan smpai
RM50..P owang2 tua slalu ckap,bila kte da uat jgn menyesal n Aqu n cik Ros lgsung x menyesal coz kami mmg menyintai SuShi King teramat sgt.So,lpas 2 kami pown bla la dari c2 tok bershopping plak...But 4 those y nak tau cter shopping kteowang..PLEASE wait 4 d next entry coz tngan Aqu da mula kne serang pnyakit M..ha3...
so see u on d next entry..Tatattatattatat.....