Followers

Wednesday, February 2, 2011

♥♥♥

Gambar di ats lgsung x berkait dgn entry Aqu nie
sje nk tunjuk mke bajet chumell..

Dis is my 1st entry 4 dis month bcoz it Quite difficult 4 me 2 post d new entry everyday becoz of hustle n bustle of my life at Matriculation of Melaka.Today,adalah hari pertama Aqu berada di rumah tok menyambut Tahun baru cina,(Aqu lak lebih,kwan2 Aqu y cina pown xkalut).
Tok xmnghabiskan mse bgitu je,dgn hati y berbungga2 aqu post la new entry y korang bce nie..
Walaupun idea tok mengupdate blog tidaklah byk..P Aqu memakse diri y HOT nie..hahahaha3

Cerita Aqu tok dis entry ialah NAFSU ATAU KEPERLUAN.Ble tgk owang bersoppim terdetik d hati ni nak bersoppim gak.P kdang2 terfikir adakah perlu duit flow tok benda y kte x perlu..just nk show off kat owang,owang leyh de brang 2 kte pown boleh.
Ble owang bli baju,Aqu nk baju.Bila owang bli phone baru Aqu nk phone baru n ble owang da DSLR Aqu pown nk satu...
Ohhhhhhh...noooooooo...dat is not a good habit but wat can i do.Da lumrah idup mnjadi seorang Wanita,7 Nafsu 1akal.But as a human y Allah dah bg akal we can change it.
P tok mengubahnye agak susah la...kne da jiwa y kntal...p jiwa Aqu kntal ke?????

♥♥Leez Avira Pliss decide u wanna change or u wanna stay♥♥