Followers

Thursday, May 2, 2013

Jalan2 bersama PSY

Assalamualaikum wahai pembaca2 yang setia sekalian ! kih kih kih. Setelah berabad Mak Jemah tak update blog sebab busy lah konon padahal malas nak mati sebenarnya nak update.Lagipun sejak dua menjak ni perjalanan hidup tak menarik sangat so macam bosan la pulak nak cerita benda sama je bila update blog.So,disebabkan dah lama tak cerita trip berjoli menghabiskan duit tak tentu pasal.Hari ni kena lah cerita sebab Mak Jemah bosan nak mampos kat rumah ni.Almaklumlah,orang bujang ! Nak mesej pakwe pun takde pakwe ork.Kesian ! kesian ! kesian !

Sekarang ni dekat rumah sebab kononnya nak balik mengundi lah padahal daftar pun tak ada hati tu nak mengundi.So,daripada cuti terkubur begitu sahaja baik kita meluangkan masa bersama keluarga.Tak gitu wahai teman-teman sekalian.Cerita kali ni macam takde motif je,keluar tengok Iron Man,makan mcd then pergi balik tido kat rumah.Cerita takde pun gediks nak upload gambar sebenarnya sebab kononnya rasa diri ni kurus lah,padahal besar macam lembu ! Btw,skunk Mat Jemah tengah diet ! diet lah sangat kurusnya idok.
So,jom la cuci mata tgk gambar !Dekat Alor setar bukan jumpa Tony Stark je oih ! Pakej jumpa PSY lagi ! Pather2 gentlemen ! kah kah kah 


Ni masa on d way nak pergi beli tiket IronMan ! Perasan comel sungguh semua orang :)



Sebelum tengok movie kita perkena MCD dulu sampai perut kembung tokleh bangun :)



Then pergi Karaoke jamban dengan Ziana Zain & Awie !kih kih kih 







Ni sebelum masuk tengok IronMan ! kitaorang bergambar dulu dengan Tony Stark :)




Lepak ! lepak ! buang masa :) Sila tonton gambar di bawah ! kerana anda boleh menyaksikan perempuan gila tak sedar diri ! kah kah kah 







Tudung kena sos ! tak senonoh betol -..-


Finally ! PSY terlepas dari Korea :) comel je adik ya !

Malas nak cerita panjang2 ! tengok gambar sudeh ! dah,tata ! adios